2777
2789
عنوان

خوش هیکلا بپرید تو😁💪

312 بازدید | 61 پست

سهلام سهلام 

بچه ها از تجربیاتتون بگید برای خوش هیکلی ،لاغری، ورزش،باشگاه،تغذیه و کسایی که لاغر کردن بگن چجوری و با چه روشی و تو چند وقت؟ 

به نظرتون کسی که اضافه وزن زیادی داره اگه تلاش کنه میتونه خوش هیکل بشه در آینده ؟ یا پوست اضافه و شلی و ولی اجتناب ناپذیره؟🥺

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، می‌تواند، واحد سیار نی نی سایت حسینی بای

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

سلام ۸۴ کیلوام 

مثل پنگوئن راه میرم

ایح ایح ایح

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

عزیزم موقع رژیم چای سبز بخور عالیه

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

من اضافه وزن نداشتم برای بهتر شدن فرم هیکل رفتم باشگاه 

اگر در زمان کمی یهو وزن زیادی کم کنی بده، اگه تو مدت زمان کم شه این مشکلاتی که گفتی پیش نمیاد

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

از ۷۲ ب ۵۹ رسیدم. تا ۶۲ ش رو با کالری شماری و رقص

باقیشو کرونا زحمتشو کشید😩😐

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄