2777
2789
گفتم زوده درس بخونم دانشگاه برم نمیدونستم پشیمون میشم موقعیتش خوب بود

انشالله هر جور که صلاحته عزیزم ..درس  و دانشگاه چی رفتی البته فضولی نباشه عزیزم اگه دوست داری بگو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=207506840]بشین درستو بخون دختر خوب منم همسن توام امسال انشاالله میخوام برم دانشگاه هنوز شروع نکردم دارم به ارش ...[/QUOT

ازدواج فقط خونه و ماشین نیس عزیزم !!!!

حتی  تصمیم به یک ازدواج خوب و موفق الویتش نباید خونه و ماشین باشه ...

خونه و ماشین داشته باشه ولی اخلاق و غیرت و معرفت نداشته باشه چه ارزشی داره؟

خونه و ماشین داشته باشه ولی سالم و صالح نباشه ،چه ارزشی داره ؟

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
[QUOTE=207506840]بشین درستو بخون دختر خوب منم همسن توام امسال انشاالله میخوام برم دانشگاه هنوز شروع ...

شما درست میگین اما قبول کنین که توی جامعه ی الان خونه و ماشین خیلی مهمه

منم فقط به خونه وماشین فکر نمیکنم چون چندماه پیش خودم یک خواستگار داشتم پاسدار بود خونه و ماشین هم داشت  اما من گفتم نع چون۱۹سال سن سنه مناسبی برا ازدواج نیست در اولویت حرفای من سنه اسی هستش ایشون هنوز دانشگاه نرفته و توی مغزش کلی هدف و ارزو داره که ازدواجش توی این سن شاید باعث بشه از برخیش عقب بمونه درکل با حرفاتون خیلی موافقم اما هنوزم براین باورم که خونه و ماشین خیلی مهمه

😶😂
خودم چون هنوز زوده برام احساس میکنم 19 سالمه هنوز  دانشگاه نرفتم  و من دانشگاه رفتن میخوام ...

تصمیم کاملا عاقلانه ای هست چون خودت دوست نداری به این زودی ازدواج کنی 

ببین ممکن هست بعدها کمی پشیمون بشی ولی اگر واقعا به درس و دانشگاه و مستقل شدن علاقه مندی هیچ وقت این حس پشیمونی ادامه نخواهد داشت چون اولویتت درس بوده

من خودم هم خواستگاری خوبی داشتم ولی هیچ وقت پشیمون نیستم چون اصلا هدفم تو اون سن ازدواج نبود 

ببین با چی حال خودت خوبه همونو ادامه بده 🌹

من یه کاربر خاموش بودم که حالا روشن شده☺آرامش سهم قلبیست که در تصرف خداست👌
خودم چون هنوز زوده برام احساس میکنم 19 سالمه هنوز  دانشگاه نرفتم  و من دانشگاه رفتن میخوام ...

والا ماهم شوهرداریم هم بچه هم کار هم درس هم زندگی کافیه ادم اراده داشته باشه

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙
والا ماهم شوهرداریم هم بچه هم کار هم درس هم زندگی کافیه ادم اراده داشته باشه

اخه رشته خودم فکر کنم شهرمون نداره بعد ایشونم گفتن شهر دیگه بجز شهر خودمون اجازه نداری