دخترکرد۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 1604 عنوان خیلی دلم گرفته شوهر بیکار و بی پول بی اعصاب منم باردارم 447 بازدید | 11 پست خیلی داغونم برام دعا کنید خدا مشکلاتم و حل کنه جای و ندارم درد دل کنم واسه همین میام اینجا ببخشید اگه نارحتتون میکنم ولی نمیدونم چکار کنم کاربری اولم نیست از قدیم های سایتم😁😁😁😁کاربری هشتممه😁😁😁😁این بار دیگه دعوا نمیکنم قول دادم به خودم چون دیگه خط نیست که باهاش بیام 🤪🤪🤪😝😝😝😝 1400/06/21 | 19:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سبزززآبی عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 45 خدا بزرگه عزیزم،شرایط جامعه همینه چن ماهه بارداری ویارت شدیده یاخوب شدی؟
دخترکرد۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 1604 خدا بزرگه عزیزم،شرایط جامعه همینه چن ماهه بارداری ویارت شدیده یاخوب شدی؟ خوب شدم هفت ماه کاربری اولم نیست از قدیم های سایتم😁😁😁😁کاربری هشتممه😁😁😁😁این بار دیگه دعوا نمیکنم قول دادم به خودم چون دیگه خط نیست که باهاش بیام 🤪🤪🤪😝😝😝😝
سبزززآبی عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 45 بسلامتی گلم،خودت کاری حرفه ای چیزی بلد نیستی؟مشوق شوهرت بشی بره سرکار؟
دخترکرد۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 1604 بسلامتی گلم،خودت کاری حرفه ای چیزی بلد نیستی؟مشوق شوهرت بشی بره سرکار؟ ن گلم کاری بلد نیستم کاربری اولم نیست از قدیم های سایتم😁😁😁😁کاربری هشتممه😁😁😁😁این بار دیگه دعوا نمیکنم قول دادم به خودم چون دیگه خط نیست که باهاش بیام 🤪🤪🤪😝😝😝😝
دخترکرد۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 1604 بسلامتی گلم،خودت کاری حرفه ای چیزی بلد نیستی؟مشوق شوهرت بشی بره سرکار؟ باور میکنی دیروز از خدا مرگ خودمو بچه امو خواستم آجی خیلی تنها و بی کسم کاربری اولم نیست از قدیم های سایتم😁😁😁😁کاربری هشتممه😁😁😁😁این بار دیگه دعوا نمیکنم قول دادم به خودم چون دیگه خط نیست که باهاش بیام 🤪🤪🤪😝😝😝😝
دخترکرد۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 1604 منم کوردم کورد کجایی مریوان تو کجایی کاربری اولم نیست از قدیم های سایتم😁😁😁😁کاربری هشتممه😁😁😁😁این بار دیگه دعوا نمیکنم قول دادم به خودم چون دیگه خط نیست که باهاش بیام 🤪🤪🤪😝😝😝😝
دخترکرد۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 1604 دهگلان😘 خوشبختم کاربری اولم نیست از قدیم های سایتم😁😁😁😁کاربری هشتممه😁😁😁😁این بار دیگه دعوا نمیکنم قول دادم به خودم چون دیگه خط نیست که باهاش بیام 🤪🤪🤪😝😝😝😝
سبزززآبی عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 45 باور میکنی دیروز از خدا مرگ خودمو بچه امو خواستم آجی خیلی تنها و بی کسم خدانکنه دیوونه،امیدتو از دست نده خدابزرگه،انرژی مثبت بده انقد آیه یاس نخون به خودتوشوهرت دلگرمی بده
دخترکرد۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 1604 خدانکنه دیوونه،امیدتو از دست نده خدابزرگه،انرژی مثبت بده انقد آیه یاس نخون به خودتوشوهرت دلگرمی بده گلم سه ساله اینه وضعم تحملم تموم شده کاربری اولم نیست از قدیم های سایتم😁😁😁😁کاربری هشتممه😁😁😁😁این بار دیگه دعوا نمیکنم قول دادم به خودم چون دیگه خط نیست که باهاش بیام 🤪🤪🤪😝😝😝😝