2777
2789
عنوان

حجامت آلرژی انجام دادم برای بچم

5327 بازدید | 59 پست

سلام خدمت همه ی دوستان.

هدفم از این تاپیک این هست کسانی که مثل من درگیر آلرژی بچه هاشون هستن بیان و  انشالله مشکلشون مثل من حل بشه.

پسر من یک ماهه بود که من متوجه دونه هایی روی صورت و گردن و گوشش شدم ولی فکر گردم از گرمی هست گرمیجات رو قطع کردم و شروع به خوردن خنکی کردم خیلی فایده نداشت.

کلی دکتر بردم که متوجه نشدن و فقط کورتون میدادن و هیدروکسی زین.

از آخر بردمش پیش دکتر آهنچیان فوق تخصص آلرژی کودکان

ایشون از پسرم تست آلرژی گرفتن و متوجه شدیم که به کلی مواد غذایی مثل پروتئین گاوی و تمام مغزیجات و خرما و گوجه و کلی چیزه دیگه آلرژی داره و من باید همه رو رعایت میکردم.

هیچی نمیتونستم بخورم و فوق العاده ضعیف شده بودم و شیرمم کم شده بود که متوجه حجامت آلرژی شدم و در ۴ماهگی بردمش حجامت آلرژی  بعداز حجامت همون محل حجامت رو شیر گاو زدم خداروشکر نتیجه گرفتم و وقتی شیر گاو و کره و پنیر و ماست و....خوردم دیگه صورتش نریخت بیرون.

تا ۶ماهگی که بهش بادوم دادم دوباره صورتش ریخت بیرون و عجیب دوبارا خودشو میخاروند درحدی که صورتشو خونی میکرد

اینبار هم بردمش حجامت و کلی مواد غذایی که بهش آلرژی داشت رو درست کردم زدم پشتت.

یک ساعت بعداز حجامت دیگه خودشو نمیخاروند و راحت خوابید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حجامت خیلی خوبه ولی الان کسایی که علم ندارن مخالفت می کنن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اره عزیزم. حدیث داریم از پیامبر که بچه هاتونو در ۴ماهگی حجامت کنید. فکر نمیکنم از رسول خدا بیشتر ع ...

حجامت پشت گوش هم برای سلامت بچه خوبه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اره عزیزم. حدیث داریم از پیامبر که بچه هاتونو در ۴ماهگی حجامت کنید. فکر نمیکنم از رسول خدا بیشتر ع ...

رسول خدا برای زمان خودش حجامتو گفته نه برای الان. تا کی قراره چیزی که یک نفر برای زمان خودش گفته و درست بوده را ما الان با ۱۴۰۰ سال اختلاف و هزاران تفاوت دیگه انجام بدیم

رسول خدا برای زمان خودش حجامتو گفته نه برای الان. تا کی قراره چیزی که یک نفر برای زمان خودش گفته و د ...

خدا به پیامبرش تاکید کرده به امتت بگو حجامت کنند.

نگفته به مردم الان گفته امت

منکه کلی هزینه کردم از طب شیمیایی نتیجه نگرفتم.

اگر میدونستم با حجامت خوب میشه خیلی زودتر انجام میدادم نه خودمو زجر میدادم نه بچمو.

کاش زودتر میفهمیدم

شما همون شیمیایی رو انجام بده گلم.

خدا به پیامبرش تاکید کرده به امتت بگو حجامت کنند. نگفته به مردم الان گفته امت منکه کلی هزینه کردم ...

من که کلا مخالف حجامت برای همه افراد تو تموم سنین هستم چون کار بهداشتی نیست . نمیدونم والا بعضی ها اعتقاد دارن دیگه. انشالله که براتون خوب باشه