2777
2789
عنوان

توقع شوهرم ازم زیاده

385 بازدید | 18 پست

شوهرم میگه‌ هم خونه هم آشپز خونه هم نهار شام هم بچه همههههه چییی تا من از سرکار میام انجام شده به نحو احسنت باشه والا من نمیتونم نمیرسم با یه بچه کوچیک نااروم و شلوغ خسته شدم همش میگه خونمو خراب می‌کنین بخاطر یه لکه کوچولو روی سرامیک ک یادم رفته بود پاک کنم دیشب دعوا راه انداخته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خودتم کمک کن حداقل بچه رو نگهدار تا من بکارا برسم والا تنهایی نمیرسم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یا خدا بگو چطور یه هفته جا به جا بشم من برم کار تو خونه بچه مدیریت کن ببینم خودت میتونی

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
هروقت از هرچیزی ایراد رفته یک دستمال بده دستش بگو خودت تمیز کن

این خوبههه😃

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤

من چی بگم ک هم سرکار میرم هم غذام حاضره هم بچه کپچیک دارم هم خونمو تمیز میکنم همم ادامه تحصیل دارم میدم

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

همین الان یهویی عکس از خونت بده ببینم در چ وضعیه؟

باید برنامه ریزی کنی منم بچه کوچیک دارم خیلی انرژی ازم میره شوهرم کاریم نداره اون میگه استراحت کن ولی خودم دوسندارم نامرتب و بی نظم باشه 

بچت چند وقتشه؟

بهتره با شوهرتم تو آرامش صحبت کنی ک خونه ای ک بچه کوچیک داره هیچوقت انقد تمیز و مرتب نیس

من خودم زانو درد و مچ دستام خیلی درد میکنه