سلام ، دخترم خیلی آروم بود و شب ها هم سه و حتی چهار ساعت یکبار بیدار میشد شیر میخورد ، ولی چند وقته شب ها هر یک ساعت یا یک ساعت و نیم بیدار میشه،شما هم تجربه داشتید ؟ به نظرتون دلیلش چی می تونه باشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بله بچه ی منم بعد از واکسن چهارماهگی اخلاقش خیلی عوض شد ، چون در حال عشوه و خنده بود که یهو دو تا آمپول زدن بچم خیلی ترسید، تازگی ها خواب شبش هم خراب شده
پسر منم ۵ ماهشه شده جدیدا همینطوری شده نمیدونم والا
واقعا اطلاعاتی که از روحیه ی بچه ها هست خیلی کمه ، همه به مسائل جسمی مثل درد و گشنگی تشنگی شک میکنن ، ولی من میترسم نکنه اختلال اضطراب جدایی داشته باشه، چون تو بغلم خیلی به آرامش میرسه و عمیقا میخوابه ، دوس نداره لحظه ای تنها باشه ، دستمو که میگیره خیلی آرامش داره ، کلا خیلی وابسته شده انگار
بله دو ماهه ولی نمی تونه جلو بره ،عقب عقب میره ، به چپ و راست میچرخه و غلت میزنه ، دستاشو محکم نگه می داره و تا شکم خودش رو بلند میکنه مثل حالت چهاردست و پا میشه البته پایین تنه رو نمی تونه بلند کنه 😄