2777
2789
عنوان

بچه ها عکس مبل بیاید بگید چه کوسنی بخرم بهش بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 42 پست
این مال من

این کوسن وسطیه با مبل بود اره 

کاربری اولم نیست از قدیم های سایتم😁😁😁😁کاربری هشتممه😁😁😁😁این بار دیگه دعوا نمیکنم قول دادم به خودم چون دیگه خط نیست که باهاش بیام 🤪🤪🤪😝😝😝😝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کوسن وسطیه با مبل بود اره 

کلا همه کوسناش با مبل بودن

بالای سه نفرست دوتا گلدار دوتا ساده 

پایینی دونفره دو تا گلدار وسطی ترکیبی

تک نفره ها گلدارن

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
خخخ گفتم تمیز کننده لابد یعنی خدمتکار بعد دیدم نوشت کیبردم خرابه . یعنی تمیز میکنم. منم پاکش کردم. خ ...

ن باو من خدمتکار کجا بود 

کاربری اولم نیست از قدیم های سایتم😁😁😁😁کاربری هشتممه😁😁😁😁این بار دیگه دعوا نمیکنم قول دادم به خودم چون دیگه خط نیست که باهاش بیام 🤪🤪🤪😝😝😝😝
کلا همه کوسناش با مبل بودن بالای سه نفرست دوتا گلدار دوتا ساده  پایینی دونفره دو تا گلدار وسط ...

خیلی قشنگه  گلی ولی مال من نداره  خودم براش کوسن درست کردم حالا موندم چ رنگی پارچه بخرم براش

خیلی قشنگه  گلی ولی مال من نداره  خودم براش کوسن درست کردم حالا موندم چ رنگی پارچه بخرم بر ...

شما باید کوسن کوچیکتر براش درست کنید 

اگه مبلات با پردهات ستن که از همین ترکیب رنگ خود مبل استفاده کن اگه نیستن کوسنارو با رنگ پرده ست کن

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
گفتم شاید بارداری خدمتکار گرفتی . حالا انشاالله پول دار بشی کمکی بگیری برای بزرگ کردن کوچولوت.

خودم یه پا خدمتکاری آجی 😭😭😭

خخخ گفتم تمیز کننده لابد یعنی خدمتکار بعد دیدم نوشت کیبردم خرابه . یعنی تمیز میکنم. منم پاکش کردم. خ ...

😆😆😆😆

از آن نترس که آهسته حرکت می‌کنی، از آن بترس که هنوز حرکتی نکرده باشی💚💓💚

عزیزم به نظرم برای مبل شما کوسن با رنگ غالب قرمز یا کرم قشنگ میشه

اگه طرح سنتی میخوای ، من این طرح را پیشنهاد میکنم

اگر هم طرح فانتزی میخوای ، من عاشق این بلبل ها هستم  و بهت پیشنهادشون میکنم

این عکس ها از سایت شبرنگ کالاست

امیدوارم کمکت کرده باشم عزیزم  

عزیزم به نظرم برای مبل شما کوسن با رنگ غالب قرمز یا کرم قشنگ میشه اگه طرح سنتی میخوای ، من این طر ...

ممنونم