2777
2789
عنوان

چطور خانواده نامزدم رو قانع کنم

163 بازدید | 6 پست

من و نامزدم الان یکساله عقدیم و به خاطر کرونا عروسی نکردیم من اصرار دارم که عروسی نگریم و بریم سر خونه زندگیمون حالا بعدش ماه عسل میریم اولش نامزدم مخالف بود ولی الان با این شرایط قبول کرده و خانواده نامزدم اصرار دارن که هرچه زود تر عروسی کنیم دوست دارم بچشون رو تو لباس دامادی ببینن خآنواده خودمم میگن یه جشن کوچیک با افراد کم بگیریم ولی هم من و هم نامزدم مخالفیم اگر میشه راهنمایی کنید چیکار کنم تا نه به کسی بر بخوره و ناراحت بشه و هم بدون این مراسم ختم به خیر بشه ماجرا 

هر دختری دوست داره بعدا از جشن عروسیش عکس یا کلیپ داشته باشه به نظر من یه جشن کوچیک بگیری راهِ دوری نمیره ولی کلی هم خوش بگذرون خیلی کم مهمون دعوت کن 💌

به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی 

چون ما خودمون تو بیمارستانیم و وضع و میبینیم دلمون نمیخواد یه اتفاق بد بیوفته ولی خانواده اش تا یه اتفاق بد نیوفته براشون عبرت نمیشه بااینکه باباش و داداشش هم دکترن باز میگن یه مراسم کوچیک در حد اقوام نزدیک 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دختری دوست داره بعدا از جشن عروسیش عکس یا کلیپ داشته باشه به نظر من یه جشن کوچیک بگیری راهِ دوری ...

خیلی میترسم بعدجشن عقدمون هم خودم هم نامزدم کرونا گرفتیم خیلی میترسم باز تکرار بشه ولی عکس و کلیپ با آتیله درست میشه خودمم خیلی دوست دارم ولی وضع خیلی بده