2777
2789
عنوان

هرکی تواقدامه بیاد دل گرفتم سوره یوسف بخونم براش فقط اسم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 115 پست
برای دوستم @ملکه__یخی    بخون عزیزم

ممنون عزیزدلم ان شاالله ب حق نور چشم امام حسین حضرت رقیه زودتر از اونیکه فکرشو میکنیم با همدیگه مامان شیم

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزدلم ان شاالله ب حق نور چشم امام حسین حضرت رقیه زودتر از اونیکه فکرشو میکنیم با همدیگه ماما ...

خواهش گلم😍😘ان شاءالله. هرچی خدابخواد خواهرخوبم

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
ایشالامیشی امیدت بخدا باشه

ان شاالله ممنون عزیزم،ان شاالله دلت شاد شه استارتر عزیز💕

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
خواهش گلم😍😘ان شاءالله. هرچی خدابخواد خواهرخوبم

توکل بر خدا💕

سلام عزیزم ممنون میشم برا من بخونی یک سقط داشتم مجدد اقدامم🙏🏼🙏🏼🙏🏼 خدا هر چی میخوای بخیر بهت بد ...

قربونت عزیزم حتمابه نیت همتون میخونم ایشالاهمتون زوده زود باردارشین منم اردیبهشت سقط داشتم اصلانگران نباش باز باردارمیشی اونم صحیح وسالم

سلام عزیزم

من فرزانه هستم... شش ماهه پسرمو از دست دادم. دوباره منتظرم... اما الان منتظر دل شکسته... توروخدا برام دعا کن. 

شما هم منتظری؟ اخه منم سوره مریم میخونم اگه اره واسه شما هم بخونم... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام عزیزم من فرزانه هستم... شش ماهه پسرمو از دست دادم. دوباره منتظرم... اما الان منتظر دل شکسته... ...

سلام اخی عزیزم چقدناراحت شدم متاسفم ایشالاخدا دوباره بهت میده حتمابرات میخونم ایشالا خداحاجتت بده،ممنون میشم عزیزم اگه مشکلت نیست بخون برام ایشالازود جفتمون مامان میشیم 

قربونت عزیزم حتمابه نیت همتون میخونم ایشالاهمتون زوده زود باردارشین منم اردیبهشت سقط داشتم اصلانگران ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم انشاا... شما هم باردار میشید و یک بارداری سالم رو تجربه می کنید

در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ ای خسته ‌ام مکن...

برای دوستم ستایش و من

التماس دعا فراوان🙏🙏🙏

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن