2777
2789
عنوان

بازشدن دهانه رحم 🤨

332 بازدید | 14 پست

سلام خانوما،  ٣۶ هفته و ٣ روزمه

دیروز معاینه رفتم گفت ١سانت و نیم دهانه رحمت باز شده احتمالا تا یکی دو هفته دیگه زایمان کنی  تا اخر  هفته زایمان نکردی دوباره بیا معاینه..

خواستم بپرسم طول میکشه تا چند سانت دیگم باز بشه یا ممکنه زود باز بشه؟؟ 😕

دردی چیزی که ندارم فقط بعضی وقتا خیلی کم مث حالت پریودی میشم، تنها درد زیادی ک دارم واسه وقتیه  ک میشینم یا بلند میشم

خودمم دلم میخواد زودتر زايمان کنم.

پیشنهاد شما چیه؟  

زندگی یعنی همین بودنایِ تو و دِلخوشیِ من به بودنت ♡
همون دو هفته دیگه خوبه نی نی ت  حداقل ۳۸ هفته بشه، براش بهتره... مخصوصا برا ریه هاش

خب یهو دیدی دوروز دیگه دردم شروع شد تکلیف چیه😂😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خودش به دنیا اومد که هیچ...

چون گفتی دوست دارم زودتر زایمان کنم گفتم تا ۳۸ هفته صبر کن...

ولی شما سعی کن استراحت کنی و دوش آب گرم فعلا نگیری...زعفران نخوری...کلا چیزایی که باعث میشه زودتر زایمان کنی رو انجام نده...

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔

من یه سانت باز بود دو هفته بعد هم یه سانت بود که اخر کیسه آبم پاره شد و امپول فشار زدن که دنیا اومد 

زیاد پیاده روی نکن من از پله خیلی بالا پایین میشدم استراحت کن تا 38 هفتت کامل بشه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
من یه سانت باز بود دو هفته بعد هم یه سانت بود که اخر کیسه آبم پاره شد و امپول فشار زدن که دنیا اومد& ...

دوستمم دقیقا مثل شما بود 

دیگه هرچی خدا بخواد.. ❤️

برامنم دوسه هفته زودتر باز بود ولی آخرش کرچک خوردم که برم زایمان ،خطری نداره فک کنم

منم موندم برای پاکسازی روده هام کی کرچک بخورم ولی خب اصن ادم نمیدونه زمانش کی هس😂😑

من ۳۵ هفته دهانه ی رحمم دو سانت و نیم باز شد بعد استراحت مطلق شدم تا سی و نه هفته بچه به دنیا اومد ...

دکتره ک دیروز بهم میگفت حتما پیاده روی برو و ورزشاتو شروع کن،  انگار مشکلی نبود از نظر اون😕

منم موندم برای پاکسازی روده هام کی کرچک بخورم ولی خب اصن ادم نمیدونه زمانش کی هس😂😑

پاکسازی رو بیخیال ،به نظر منم پیاده روی تو داشته باش من نی نیم ریز بود استراحت کردم دوهفته ی آخر وبخور بخور ،نی نیمم چاق نشد زایمانمم سخت شد تقریبا ،باوجوراینکه دومی بود پسرم که اولی بود راحتربود ،شکمتو چرب کن ،من شربت زعفرونم می‌خوردم یکی دوهفته ی اخر