2777
2789
عنوان

دهه هفتادی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 38 پست
من آسترازنکا زدم خیلی اذیت شدم البته خودم خواستم آسترا بزنم چون بهتراز سینوفارم وبرکته قطعا

آره ایمنیش خیلی بیشتره

ببین سینوفارم دوز دوم بیست و هشت روز بعده

اما استرا دوماه بعد

یعنی ایمنی این یکی بیشتره و قویتره

👋Bye

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عوارضی داشتی؟ ایمنیش چقدره؟

دو روزه زدم گلم

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
من یکی از اقوامم کرونا گرفته رفته بود بیمارستان میگف کسایی بودن ک سینوفارم دو دوز زده بودن و کرونا گ ...

عزیزم اونجوری نیست که دیگه هیچ وقت کرونا نگیری‌. فقط شاید یکم بدن رو مقاوم کنه.

آخه من عمه م و شوهرش فایزر زدن ولی الان که اومدن ایران کرونا  گرفتن ریه شونم درگیر شده حالشون زیاد خوب نیست.

میارن ب نظرت؟؟ میگن خون لخته میشه بعد از استرازنکا و اگر بدن قوی نباشه عوارضش شدیده

من همه اقوامم زدن چیزیشون نشد

سینو و خصصصوصا برکت، ایمنی پایینی دارن و برای جهشهای بعدی کرونا خیلی. جوابگو نیستن

👋Bye
منم میخوام اگه برسه

باید بپرسی ببینی کدوم مرکز آسترازنکا داره بری اونجا

جایی که من رفتم فقط آسترا وبرکت داشت 

البته من دوهفته پیش زدم چون نامه از محل کارم داشتم بدون محدودیت سنی واسم زدن

برکت از همش بهتره درصد ایمنیش ۹۳ درصده ما همه اطرافیانمون زدن.... منو شوهرم دهه هفتادیم میخوام با هم بریم همینو بزنیم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من یکی از اقوامم کرونا گرفته رفته بود بیمارستان میگف کسایی بودن ک سینوفارم دو دوز زده بودن و کرونا گ ...

ببین کلا دو دوز هر واکسنی رو بزنی بعدش احتمال اینکه کرونا بگیری هست فقط خفیف تر میگیری و باعث مرگ نمیشه

اما خب من خودم تو فامیل داییم دو دوز سینوفارم رو زد کرونا گرفت ریه هاشم درگیری داشت بیمارستان بستری شد

پدربزرگ مادربزرگم هم دو دوز برکتو زده بودن کرونا گرفتن رفتن دکتر گفتن خیلی خفیفه چون واکسن زدین

فقط سرم داد زود خوب شدن

بازم سلیقه ایه و هرکس دلایل خودشو داره واسه انتخاب نوع واکسن

من کلا ب واکسن ایرانی بیشتر اعتماد دارم و مطمئنم دراینده اگ بخواد عوارضی داشته باشه صد در صد کمتره

عزیزم اونجوری نیست که دیگه هیچ وقت کرونا نگیری‌. فقط شاید یکم بدن رو مقاوم کنه. آخه من عمه م ...

منم یکی از اشناهامون المانه گف فایزر زدیم و شمام فقط فایزر بزنیدگفتم جانم اینجا جز برکت و سینوفارم نیس

تازه دوز اولیا رو اکثرا برکت زدن

برکت از همش بهتره درصد ایمنیش ۹۳ درصده ما همه اطرافیانمون زدن.... منو شوهرم دهه هفتادیم میخوام با هم ...

بعد این نتیجه تحقیقات کی بوده گفته 93درصد ایمنی میده؟ همش الکیه گولشونو نخورین اینا بااین همه تحریم وبدبختی چجوری واکسن 39درصدی تولید کردن اونم بااین سطح از سوادشون 

قطعا پیشرفت ایران نمیتونه بیشتر از کشورهایی مثل کره وچین یا هرجای دیگه ای باشه

باید بپرسی ببینی کدوم مرکز آسترازنکا داره بری اونجا جایی که من رفتم فقط آسترا وبرکت داشت  الب ...

شغلت چیه عزیزم؟

اینجا کادر درمان روسی زدن و خیلیا حتی ماسک نمیزنن

منم یکی از اشناهامون المانه گف فایزر زدیم و شمام فقط فایزر بزنیدگفتم جانم اینجا جز برکت و سینوفارم ن ...

من که خودم وگه بزنم برکت میزنم. من داداشم برکت زد فقط تا یه هفته کمر درد بود بعد خوب شده ولی در کل به واکسنای خارجی اعتماد نمیکنم.