2777
2789

من که اوضاعم خرابه افسردگی شدید دارم جدیدا هم دنبال جراحی زیبایی ام تا بتونم زیبایی ده سال پیشمو بدست بیارم شااااید شدم همون دختر شاد ده سال پیش شاید..اضطراب و استرس دارم و متاااسفانه با مش...روب خودمو آروم میکنم حالا گل بودم به سبزه نیز آراسته شدم خیر سرم مثلااا بگم براتون منوامشب خونه مادربزرگم بودم تا ساعت سه نصفه شب دیدم دیدم نمیتونم بخوابم چشامو میبستم میخوابیدم میترسیدم از بس که تو دو سال گذشته هر شب هر شب کابوس دیدمااا از خوابیدن وحشتتتت دارم در حالت عادی مش..روب میخورم راحت میخوابم هر چند که در مستی ام کابوس میبینم و صبح استرسش تو جونمه ولی حداقل راحت چشامو میبندم بعد دیدم آقاااا نمیتونم بخوابم ساعت سه نصف شب اسنپ گرفتم پاشدم آرووووم آرووووم با بدبختی لباس پوشیدم ووااای نصفه شبم صدای لبلس پوشیدن انگاری میکروفن گذاشتی اندازه اوج گرفتن صدای ابی تو کنسرتش در آنتالیا در میاد بمااااند با چه بدبختی در خونه رو باز کردم بستم رفتم با اسنپ سریع تو خونه یه مشرو..ب برداشتم آوردم و الانم دارم میخورم نمیدونم برم دکتر روانپزشک دارو بخورم نخورم نمیدووونم خب شما در چه حالید 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

من دلم درد میکنه خابم نمیاد

توم مشروب ترک کن

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
من دلم درد میکنه خابم نمیاد توم مشروب ترک کن

هی سخته

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هی سخته

اعصابم بهم ریخت یکساعته کدئین خوردم اثر نکرده 🤕🤕🤕

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

من فردا میرم روانپزشک ببینم چطوریه 

بخاطر کارای پیجم بیدارم

Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁

نمیدونم گیجم گیج😔دلم میخوا  همین هفت درست شخ همه چی راخت شم

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

اسی منم تو فکر عمل دماغمم دکتر خوب پیدا کردی ب منم بگو ☹

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
ولى چه حوصله اى داشتى تا خونه رفتى برگشتى اين وقت شب

نگو حوصله بگو چقدر اوضاعت وخیم و حاااااده 🥺🥺🥺