2777
2789
عنوان

شوهرم چتهای منو توی تلگرام با دوستم دید وبعد ازون ...

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 33 پست
درد دل کردن آرومت میکنه ولی اصن خوب نیس کاش منم بتونم این عادت بدو ترک کنم چون بعدش خودمم پشیمونم ک ...

قبل از اینکه کسی رو ببینی مشارطه کن باخودت بگو به هیچ عنوان سرم بره راز زندگیمو پیش کسی نمیگم بعد مراقبه کن حین ملاقات بعد محاسبه کن ببین موفق عمل کردی یانه چند بار عمل کنی عادتت میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چه بد ☹️ چرا چتو پاک نکردی خب... داشتم فکر میکردم شوهرم چت منو با دوستم در مورد خانوادش ببینه چه ...

آخه همسرم هیچوقت  سمت گوشیم نمیره نمیدونم چرا شانس من اونروز اینطور شد .

اصلا تا حالا به روش نیاوردم .ولی خیلی خوب فهمیدم .

به روش بیارید

زندگی بازی نیست،با اینکارا کینه بینتون زیاد میشه ،و دیگران به راحتی به خودشون اجازه میدن تو زندگیتون دخالت‌کنن

در مورد جاری جدیدم صحبت می‌کردم و عکسشو فرستاده بودم ببینه نظرشو بگه .دوستمم در جواب حرفهام گفت که ه ...

وای چیز بدی نگفتی ک ، با شوهرت دوست باش عزیزم، من و نامزدم میشبنم ب همه حرف میزنیم، حتی مادرشوهرم، با اینکه مامانشو خیلی دوس داره و براش احترام قائله، البته منم متقابلا اینطوریم براش

کم کم یادش میره ، من و خواهرم داشتیم با هم تلفنی صحبت میکردیم اونم داشت پشت مادرش با من حرف میزد شوهرش کلید انداخته بود اومده بود خونه و حرفامون رو گوش کرده بود ، یه مدت شاکی بود وحشتناک و یخورده که زمان بهش خورد فراموش کرد 

وای چیز بدی نگفتی ک ، با شوهرت دوست باش عزیزم، من و نامزدم میشبنم ب همه حرف میزنیم، حتی مادرشوهرم، ب ...

میگف چرا عکس زنداداشم واسه دوستت فرستادی غیرتی شده بود مثلا. حالا قبل و بعدشم شاید چیزهایی گفتیم که نباید اون میدید. 

کم کم یادش میره ، من و خواهرم داشتیم با هم تلفنی صحبت میکردیم اونم داشت پشت مادرش با من حرف میزد شوه ...

آخه من یکی یکی دارم میشنوم که پشت سرم حرف میزنه در حالیکه تو این چند سال هرگز پشت سر من هیچی نگفته بود بلکه کلی طرفدارم بود .دیگه کی میخواد یادش بره 

وای چیز بدی نگفتی ک ، با شوهرت دوست باش عزیزم، من و نامزدم میشبنم ب همه حرف میزنیم، حتی مادرشوهرم، ب ...

ما هم گاهی با هم حرف می‌زنیم و درددل میکنیم ولی عکس العملش در برابرکار من خیلی داره واسم گرون تموم‌میکنه .