بعد ازون مرتب اینطرف اونطرف از من بدگویی میکنه پیش دوستهاش با واسطه و بی واسطه میشنوم .ای کاش اونروز لعنتی گوشی مو از دست بچم که داشت بازی میکرد نمیگرفت یه راست هم رفت سراغ اسم دوستم و اونجا چتهاموکه راجع به خانوادش و مادرش درددل کرده بودم خوند .حالا چکار کنم داره آبروی منو میبره. من فقط به یه دوست صمیمی دردل کرده بودم ولی اون همه جا داره بدگویی مو میکنه ...
درد دل کردن آرومت میکنه ولی اصن خوب نیس کاش منم بتونم این عادت بدو ترک کنم چون بعدش خودمم پشیمونم ک ...
قبل از اینکه کسی رو ببینی مشارطه کن باخودت بگو به هیچ عنوان سرم بره راز زندگیمو پیش کسی نمیگم بعد مراقبه کن حین ملاقات بعد محاسبه کن ببین موفق عمل کردی یانه چند بار عمل کنی عادتت میشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
در مورد جاری جدیدم صحبت میکردم و عکسشو فرستاده بودم ببینه نظرشو بگه .دوستمم در جواب حرفهام گفت که ه ...
وای چیز بدی نگفتی ک ، با شوهرت دوست باش عزیزم، من و نامزدم میشبنم ب همه حرف میزنیم، حتی مادرشوهرم، با اینکه مامانشو خیلی دوس داره و براش احترام قائله، البته منم متقابلا اینطوریم براش
کم کم یادش میره ، من و خواهرم داشتیم با هم تلفنی صحبت میکردیم اونم داشت پشت مادرش با من حرف میزد شوهرش کلید انداخته بود اومده بود خونه و حرفامون رو گوش کرده بود ، یه مدت شاکی بود وحشتناک و یخورده که زمان بهش خورد فراموش کرد