2777
2789
عنوان

خانما یه چند لحظه بیاید😭😭

181 بازدید | 14 پست

من ۱۲ تا ۱۵شهریور تخمک گذاریم بوده یه شب درمیونم اقدام داشتم این به کنار.

سیکلام نامنظمه از وقتی اقدام دارم ینی تو این ۵ ماه ۳ بار پری شدم آز وسونو دادم همچی نرماله اینم به کنار

قبل اقدامه این ماهم ک شناسه تخمک گذاریم با کیت بوده دکترم بهم پماد واژینال ک سیری هستش رو تجویز کرد ک هفت شب مصرف کنم.

من موقع تخمک گذاریم تو اون چند روز هیچ عفونتی نداشتم قبلش داشتم ولی اون موقع نه.

الان سه روزه ترشح زرد دارم با رحم درد سینه هامم بشدت درد میکنه ولی هیچ سوزش و بویی و خارشی نداشتم.یعنی بعد اقدامم دارم پماد میزنم

تواین سه روز که پمادو میزنم کله تنم بعد ۳یا۴ ساعت بوی سیر میگیره واقعا خودمو همسرم اذیت میشیم

پمادم وقتی میزنم خیلی کم میزنم ولی نمیدونم چرا انقد بو میگیرم هرچیم میرم دوش میگیرم بعد چند دقیقه باز بومیگیرم

اولین بارم نیس قبل اقدامم ک خیلی ترشح زرد داشتم زدم هیچ مشکلی برام پیش نیومد ولی ازاون موقع به بعد همش بو گرفتم برای شماهم اینجوریه؟؟؟درسته خیلی بهترشدم ولی بوگرفتم

تروخداراهنماییم کنین😭😭

خدایا خودت حاجت روام کن من چشمم به کرم توعه❤❤
پماد چرا؟

اخه ترشح زرد داشتم زیر شکمم افتضاح درد میکردو منقبض شده بود😭ولی بو و خارش و سوزش نداشتم و ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا پماد داده؟؟؟

میگفت عفونت داری

بعد اقدام مصرف کردم ولی باراولم نیس

این سه روزه خیلی بو گرفتم بوی سیر میدم😭😭اصلا نمیدونم چیکارکنم

میگفت عفونت داری بعد اقدام مصرف کردم ولی باراولم نیس این سه روزه خیلی بو گرفتم بوی سیر میدم😭😭اصل ...

اگه عفونت داری چرا در حال اقدامی؟؟؟

اگه در حال اقدامی چرا پماد واژینال میزنی؟؟

من متوجه نشدم عزیزم

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️
میگفت عفونت داری بعد اقدام مصرف کردم ولی باراولم نیس این سه روزه خیلی بو گرفتم بوی سیر میدم😭😭اصل ...

ببین این پمادا رو باید ی هفته استفاده کنی و تو طول این ی هفته نزدیکی نداشته باشی

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
اگه عفونت داری چرا در حال اقدامی؟؟؟ اگه در حال اقدامی چرا پماد واژینال میزنی؟؟ من متوجه نشدم عزیزم

نمیدونم بخدا کاره این دکتره هم حرف نداره ینی تو شهرمون حرف اولو میزنه داروهاشم همش خارجی و کمیابه 

ولی مشکله منم همینه یسری دارو داد به شوهرم ک مکمل غذایین و هورمونی به منم پماد داد گفت عفونت داری مصرف کن قبل اقدامم فقط ترشح داشتم ولی مصرف نکردم موقع اقدام اصلا ترشح بدی نداشتم همش شفاف بود اما تو این سه روزه اصلا نمیدونم چرا یهو باز ترشح زرد پیداکردم و رحمم بشدت درد گرفت شرمندم ک میگم ولی حتی موقع نزدیکی. میگن میشه قبل یا بعد مصرف پماد واژینال اقدام کنم ولی بزرگترین مشکلم شده همین بوی بده سیر😭

وای چقدر تایپ کردم شرمنده😥

ببین این پمادا رو باید ی هفته استفاده کنی و تو طول این ی هفته نزدیکی نداشته باشی

بله میدونم و اصلا هم رابطه ندارم

نمیدونم بخدا کاره این دکتره هم حرف نداره ینی تو شهرمون حرف اولو میزنه داروهاشم همش خارجی و کمیابه&nb ...

عزیزدلم

احتمالا پمادش گیاهیه

بنظرم اگه درد نداری دیگه استفاده نکن

بنظرم بارداری

عزیزدلم احتمالا پمادش گیاهیه بنظرم اگه درد نداری دیگه استفاده نکن بنظرم بارداری

از چه جهت باردارم؟😥اخه تخمک گذاریم ۵ روز پیش بوده ینی ممکنه انقد زود باشه؟؟؟باشه پس از فردا دیگ مصرف نمیکنم 😓

از چه جهت باردارم؟😥اخه تخمک گذاریم ۵ روز پیش بوده ینی ممکنه انقد زود باشه؟؟؟باشه پس از فردا دیگ مصر ...

آره احساس میکنم بارداری

اگه درد نداری فعلا استفاده نکن

❤️

آره احساس میکنم بارداری اگه درد نداری فعلا استفاده نکن ❤️

مرسی عزیزم نجاتم دادی همش استرس داشتم از این بوی سیر غیر عادی ♥️♥️♥️

مرسی عزیزم نجاتم دادی همش استرس داشتم از این بوی سیر غیر عادی ♥️♥️♥️

خواهش میکنم عزیزم😍😘🙏مراقب خودت باش

تا میتونی آب آلبالو و آب زرشک و هندونه بخور

عفونت رو کاملا ازبین میبره

خواهش میکنم عزیزم😍😘🙏مراقب خودت باش تا میتونی آب آلبالو و آب زرشک و هندونه بخور عفونت رو کاملا ا ...

چشم حتما ♥️♥️😍ممنونم ازت