2777
2789

سلام به همه‌ی عزیزان

مامانای عزیز چه زایمانتون طبیعی بوده چه سزارین فرقی نداره بگین اولین لحظه‌ای که بچه‌‌‌تون رو دیدین چه حسی داشت؟

من همش فکر میکنم اون لحظه گریه‌م بگیره😁

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟

عالی

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اینقدر صورتم ورم داشت  هرکار میکردم بچه م‌رو ببینم این ورما نمیذاشت 😂😂😂 خالم هنوز که ...

آخی عزیزم☺️

اواین چیزی که بهش گفتی یادت نیست؟

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
من از سزارین خیلی میترسم😭😭😭

منم همین طور🥴

کلا از زایمان میترسم. اینجوری مثلا میخوام آمادگی ذهنیمو ببرم بالا☺️

آخی عزیزم☺️ اواین چیزی که بهش گفتی یادت نیست؟

چرا اتفاقا 

تا دیدمش کفتم وای چه خوشگله 

بعد این حرفم یکم گریه کردم 

شوهرم که از وقتی بچه رو اوردن تو اتاق داشت کریه میکرد 

اخه من برای زایمانم خیلی اذیت شدم 

چهارروز بیمارستان بودم تا بالاخره سزارینم کردن 

چرا اتفاقا  تا دیدمش کفتم وای چه خوشگله  بعد این حرفم یکم گریه کردم  شوهرم که از و ...

خدا حفظش کنه😘

واااای واقعا؟ همش درد کشیدی؟ چرا زودتر سزارین نکردن؟