2777
2789
شما هیجی چشمتون تغییر نکرده؟

سلام عزیزم. خدا رو شکر. ان شاالله که زود خوب خوب بشی. 

نه من خوب نشدم.نتونستم داروها رو درست مصرف کنم . پرهیزاتشم برام سخت بود. چند روز پیش رفتم پیش یه دکتر مغز و اعصاب دیگه. برام آزمایش و ام آر آی چشم نوشته که باید انجام بدم.

شما بستری شدین براتون کورتون زدن ؟ دکترتون گفته کامل برمیگرده بیناییتون؟

سلام عزیزم. خدا رو شکر. ان شاالله که زود خوب خوب بشی.  نه من خوب نشدم.نتونستم داروها رو درست م ...

خیلیییی سر کورتون زدم حالم بد شد 

خیلی زیاد 

اصلا ۹ روز نتونستم بخوابم عین ادم 

نه اصلا دکترا نمیگن که خوب میشه یا برمیگرده یا طی چه مدت زمانی برمیگرده 

من هم تحت نظر چشم پزشکم

هم مغز و اعصاب 

من بستری نشدم ، سرپایی پنج روز رفتم بیمارستان، ولی شما اگه سختتون هست می تونید بستری بشیذ 

لصلل محیط بیمارستان خوب نیست

مگه برای شمام کورتون تجویز کردن؟ چون گفتید التهاب ندارید که

داروهای طب سنتی رو نتونستین مصرف کنید؟

این دالفیرا هم که گفتید دکتر نوشته برای چشم نیستش فکر کنم 

برای چشم مگاویژن میدن 

ولی برید پیش یک دکتر خوبه ، برای منم دیر تشخیص دادن، منم دیر کوزتون زدم ، هر چی زودتر بزنی شاید ژودتر برگزده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. خدا رو شکر. ان شاالله که زود خوب خوب بشی.  نه من خوب نشدم.نتونستم داروها رو درست م ...

عزیزم یک چیز دیگه هم بهت بگم که این دکترا نمی گن 

بعد از ترزیق کورتون خیلییییی زیاد آب بخور 

قرص خواب هم حتما بگو برات بنویسن

اگه می تونی از چند شی قبلش شروع کن به خوردن 

ممکنه سوت گوش هم بگیری ولی نترس 

کورتون بهت افسردگی شدید میده، تا چهل روز اینا 

برای همین دکتر بهت قرص اعصاب هم میده، اونو هم از قبل شروع کن به خوردن 

من همزمات با کورتون می خوردم روزم اثر‌ندتشت 

خیلی حالمو بدتر کرد 

بخدا اینا رو میگم که هیچکی مثل من گیر نیفته 

من این قدر نمی تونستم بخوابم که دیگه داشتم به جنون می رسیدم 

خدا بهم رحم کرد

تمام تلاشمو می کنم که به هر کسی که تو این شرایط قرار می گیره کمک کنم 

بدنتم گرم بگیر 

اگه خیلییییی مشکل خواب پیدا کردی دمنوش یا عرق بادرنجبویه بخور 

کوتزون مغزتو خشک خشک میکنه 

خیلی خشک 

برای من بیشترین عوارض کورتون 

افسردگی و بی خوابی شدید بود

خیلیییی سر کورتون زدم حالم بد شد  خیلی زیاد  اصلا ۹ روز نتونستم بخوابم عین ادم  نه ...

ممنون عزیزم که جواب دادی. دکتر جدیدی که رفتم دارو نداد تا جواب ام آر آی و آزمایش و ببرم. نه کورتون بهم ندادن.فقط استرس داشتم که اگه کورتون داد نکنه بستری بشم. آخه من دو تا بچه دارم فکر اونا بودم. داروهای طب سنتی و پرهیزاتش و نتونستم انجام بدم. . شما با زدن کورتون غیر از بی خوابی مشکل دیگه ای داشتی؟ این روزا خیلی استرس دارم. ان شاالله خدا همه ی مریضا رو شفا بده بازم ممنون که تجربیاتتون و گفتید

ممنون عزیزم که جواب دادی. دکتر جدیدی که رفتم دارو نداد تا جواب ام آر آی و آزمایش و ببرم. نه کورتون ب ...

خواهش می کنم 

منم خیلی دعا کن 

۲۴ سالمه 

این مدن واقعا رنج کشیدم 

خیلییییی 

بی خوابی شدید و‌واقعا جنون اور 

افسردگی خیلی شدید 

استخوان درد و‌دردهای عضلانی هم خیلی داشتم خیلی زیاد

سلام عزیزم تو یکی از تایپیک ها گفتی قرص افزایش قد روازاده خریدی میشه بگی افزایش قد داشتی یا نه  ...

سلام.من ۳۸ سالمه و برای من تاثیری نداشت. اون بنده خدایی که خورده بود و اثر کرده بود حدود بیست سال بود فکر کنم

سلام.من ۳۸ سالمه و برای من تاثیری نداشت. اون بنده خدایی که خورده بود و اثر کرده بود حدود بیست سال بو ...

سلام حالتون خوبه؟

توروخدا اگه پیاممو میبینید جواب بدید

ام اس دارم و تو پیاما شما و چند نفر دیگه به دکتر شیخ الاسلام اشاره کرده بودید

شماره ای ازشون دارید؟

تو گوگل زدم شمارش اشتباس😔😔

سلام حالتون خوبه؟ توروخدا اگه پیاممو میبینید جواب بدید ام اس دارم و تو پیاما شما و چند نفر دیگه به ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباش.بخدا ام اس هیچی نیست.

یه شماره موبایل دارم معمولا بعد از ظهرا جواب میده.ظاهرا مطب نمیره.چند بار بزن اگه اشغال بود و جواب نداد.

بعد از شش سال و بدون مصرف دارو هیچ مشکلی ندارم.همه مریضاشون حالشون عالیه.نگران نباش

سلام حالتون خوبه؟ توروخدا اگه پیاممو میبینید جواب بدید ام اس دارم و تو پیاما شما و چند نفر دیگه به ...

توی خصوصی پیام بدید شماره بدم.چون فکر کنم این شماره فقط مال مریضای قبلیشون باشه

سلام عزیزم اصلا نگران نباش.بخدا ام اس هیچی نیست. یه شماره موبایل دارم معمولا بعد از ظهرا جواب میده. ...

خداااااااروشکرررررر😍😍😍😍

الهی که خدا آقای دکتر رو حفظ کنه😍🙏

همچنین ان شاءالله شما هم همیشه سلامت باشید که این لطف رو دارید در حقم میکنید😍🙏🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺