2777
2789
سلام من پسر دوستم لکه های شیرقهوه افتاده رو پوستش برده دکتر گفته نوروفیبرومه.بهش گفته چیزی نیست نگران نباش شاید تو سن بلوغ زیاد بشه، ولی من دیشب رفتم تو اینترنت خیلی چیزای وحشتناکی نوشته بود الان خودشم میخواس بره نگاه کنه بهش گفتم نره آخه خیلی اسثرسیه نگفتم که من نگاه کردم از دیشب خیلى استرس گرفتم آیا کسی تو اطرافیانتون بوده این بیماریو داشته باشه راستی پسرم 7ماهشه
خدایا کمی دلخوشم کن میخواهم عاشقانه تر صدایت کنم....خسته ام از تکرار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوروفیبروماتوز نوع یک (NF1)، یک بیماری می باشد که توسط تغییراتی در رنگ پوست و رشد تومورها در طول رشته های عصبی در پوست، مغز و سایر بخش های بدن شناسایی می شود.

برای اطلاعات بیشتر درباره نوروفیبروماتوز نوع یک روی لینک زیر کلیک کنید

نوروفیبروماتوز نوع یک 

نوروفیبروماتوز نوع ۲ (NFII) نوروفیبروماتوز نوع ۲ (NFII) یک اختلال بوده که با رشد تومورهای غیرسرطانی در سیستم عصبی شناسایی می شود. شایع ترین تومور همراه با نوروفیبروماتوز نوع ۲ شوانومای وستیبولار(تومور دهلیزی) یا نوروم اکوستیک نامیده می شود.

برای اطلاعات بیشتر درباره نوروفیبروماتوز نوع دو روی لینک زیر کلیک کنید

نوروفیبروماتوز نوع دو