2777
2789
سلام عزیزم خوبی منم ذخیرم پایینه ۰.۹ هست دکتر برام پرگووریس نوشته با بدبختی ۱۶ تا پیدا کردم شد ده م ...

سلام‌

من ۰/۶ بودم حدودا 

البته منم گیر اوردم 

ولی ترسیدم سیر یخچالیش رعایت نشده باشه

کلا کنسل کردم یه امپول دیگه گرفتم

۴تا تخمک دادم 

کلا ۱ دونه جنین تشکیل شد

کیفیت b

خداروشکر همون هم انتقال دادم و‌ باردار شدم

الان دخترم دوماه و نیمه به دنیا اومده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام‌ من ۰/۶ بودم حدودا  البته منم گیر اوردم  ولی ترسیدم سیر یخچالیش رعایت نشده باشه ک ...

سلام عزیزم ممنونم ک جواب دادین

خداروشکر گلم

مبارکت باشه عزیزم قدمش پر خیر ببرکت باشه براتون

منم فعلا دارم پرگووریس میزنم توکل ب خدا

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام‌ من ۰/۶ بودم حدودا  البته منم گیر اوردم  ولی ترسیدم سیر یخچالیش رعایت نشده باشه ک ...

ببخش عزیزم شما فرش انتقال دادین یا همونو فریز کردین بعد انتقال دادین؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ببخش عزیزم شما فرش انتقال دادین یا همونو فریز کردین بعد انتقال دادین؟

فریز کردم

یک ماه استراحت دادن به بدنم

با اینکه هایپر نشده بودم

و ماه بعد انتقال دادن

میگن شانس فریز از فرش بیشتره

باز هم نظر پزشک مهمه

فریز کردم یک ماه استراحت دادن به بدنم با اینکه هایپر نشده بودم و ماه بعد انتقال دادن میگن شانس ف ...

ممنون عزیزم من پارسال دوبار  فرش  انتقال دادم هر دوبار منفی شدم چون تعداد جنینم کم بود دکتر قبول نکرد فریز کنه...

برای شما هم چون فقط یدونه جنین داشتین من فکر کردم فرش انتقال دادین

خداروشکر عزیزم ک نتیجه گرفتین  دعا کن منم اینبار نتیجه بگیرم دارم دارو مصرف میکنم دلم میخواد دیگه اینبار فریز انتقال بدم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام عزیزم ممنونم ک جواب دادین خداروشکر گلم مبارکت باشه عزیزم قدمش پر خیر ببرکت باشه براتون منم ف ...

سللم تروخدا بگو پووریس رو چطوری تزریق کنم زیر جلوی یا عضلانی چندتا مودر با چندتا اب