2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من خودم دیزاینر هستم 

حتما از دو رنگ استفاده کن که همدیگه رو خنثی کنن و از زل بودن و یکنواختی سالنت جلوگیری کنه

رنگ هلویی هم بنظرم کار نکن  

چون شب که روشن میکنی انگار خونه حرارت داره و به جهنم تبدیل میشه 

مگر اینکه 4 گوشه ی سالن تک هالوژن هلویی بذاری که خیلی تو چشم نباشه 

ببین من خودم دیزاینر هستم  حتما از دو رنگ استفاده کن که همدیگه رو خنثی کنن و از زل بودن و یکنو ...

چقدر خوب ممنون وقت گذاشتی واسم .. 

بنظرتون چه رنگ های باهم قشنگ میشه سقف سادس دور باکس  

چقدر خوب ممنون وقت گذاشتی واسم ..  بنظرتون چه رنگ های باهم قشنگ میشه سقف سادس دور باکس &n ...

ببین بنظرم داخل باکست رو نور مخفی کرمی رنگ بده 

هستن لامپایی که مابین زرد و سفید هستن تقریبا کرمی رنگ و لایت هستن 

این نور مخفی رو بذار واسه داخل باکس که نور بندازه تا حدی روی سقف 

روی سقف که بشه روی برجستگی باکست هم هالوژت های تکی سفید کار کن

نمیدونم درست تونستم منظورمو بهت برسونم که کجاها رو میگم یا نه 

ولی الان بیشتر لایت کار میکنن

چون جیغ که کار بحث دکوراسیون و هماهنگیام میاد وسط و اینکه بعد از یک مدت چشم اذیت میشه و همه چیز تکراری به نظر میاد 

چقدر خوب ممنون وقت گذاشتی واسم ..  بنظرتون چه رنگ های باهم قشنگ میشه سقف سادس دور باکس &n ...

بعد اینکه وسط سقف هم اگر لوستر بذاری و دورش رو بتونی از این گچ بری های آماده که مخصوص دور لوستر هستن بگیری خیلی عالی میشه 

بعد هم روی گچ بریت رو یه پتینه ی ابرو باد لایت کرمی کار کن 

خیلی خوب میشه 

من خودم برای یکی این طرحو پیاده کردم خیلی خوشش اومد