2777
2789
عنوان

تیزهوشان و درس خوندن

413 بازدید | 9 پست

سلام مجدد 

ممنونم از کسایی که اومدن تو تاپیک قبل نظراتشون رو گفتن واقعا خیلی بهم کمک کردن

الان یه سوال ازتون دارم

من برای تیزهوشان یه سری منابع رو خریدم نمیدونم مناسب هستن یا نه ازمون هم ثبت نام کردم الان زیاد نمیخونم چون برنامه ای ندارم مشاور گرفتم کمکم کنه برنامه ریزی کنم بنظرتون طبیعی هست که حوصله ندارم؟با توجه به اینکه قبل کرونا واقعا درس میخوندم

خودتون هم اگه تجربه ای دارین راجب تیزهوشان تجربیاتتون رو بگید خیلی بهم کمک میکنه🙂✨

و اینکه شما چجوری درس میخونین که عاشقش هستین و خسته نمیشین چجوری با علاقه درس میخونین تو کرونا یه راهنمایی بکنید

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     

ششم به هفتمی؟

من امسال هشتم میخونم هیچ کلاس و اینام نرفتم ولی قبول شدم

ولی خداوکیلییییی من یه ماه دیر رفتم تیزهوشان قبلش تو نمونه بودم خداییییی درس دادن تیزهوشان کجا و نمونه کجا

خیلی عالی و باحوصله درس میدن بهمون

اونے ڪ از همهـ ارومـ تره بدونـ از همهـ داغونـ ترح:)   
ششم به هفتمی؟ من امسال هشتم میخونم هیچ کلاس و اینام نرفتم ولی قبول شدم ولی خداوکیلییییی من یه ماه ...

نه میرم نهم

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ششم به هفتمی؟ من امسال هشتم میخونم هیچ کلاس و اینام نرفتم ولی قبول شدم ولی خداوکیلییییی من یه ماه ...

میدونی جو فامیل ما خیلی رقابتیه بعد تیزهوشان نهم به دهم هم یکم سوالاتش سخته و بنظرم جای مناسبی برای من هست هم درسم خوبه هم هوشم خوبه برم اونجا تلاش هم میکنم که حداقل کنکور یه چیز خوب قبول شم

عه پس نمدونم😐😂😂موفق باشی😁

خیلی تاثیرگذار بود😂😶ولی ممنون که وقت گذاشتی💜🙃

خواهش عشقم وظیفه بود

عزیزم یه سوال شما سختتون نیست

تفریح و گردش هم دارین در کنار درستون یا کلاس ورزش موسیقی و.. میرین یا فقط درس میخونین

عزیزم یه سوال شما سختتون نیست  تفریح و گردش هم دارین در کنار درستون یا کلاس ورزش موسیقی و.. می ...

فعلا که همه چیم سر جاشه

مگه اینکه در آینده سخت بشه

فعلا موسیقی کلاس میرم نقاشی و باشگاه و اینا

تعطیلاتم بوده راحت گردش رفتیم

اینطوریم نبود که همش سرم تو کتاب باشه😁

اونے ڪ از همهـ ارومـ تره بدونـ از همهـ داغونـ ترح:)   
فعلا که همه چیم سر جاشه مگه اینکه در آینده سخت بشه فعلا موسیقی کلاس میرم نقاشی و باشگاه و اینا تع ...

آها چه رشته ای میخوای بری؟😅