2777
2789
عنوان

کمک😐😂💔

265 بازدید | 31 پست

خبببب به نام خدا 18 سالمه اول بگم

با یه پسره رلم 21 سالشه دو ماهه با همیم پراید داره طبقه بالایه خونه پدریشم خودش ساخته برایه خودش ماهی 8 درامدشه قیافه داره اخلاقشم بد نیس ولی یه مقدار توقعاش بالاست اصلاا بیرون نمیریم همش میگه بیا خونمون و خانوادشم در جریان نیستن 

رل قبلیم هم 23 سالشه دویست هفت داره دو تا خونه داره کلی زمین داره درامدش خیلی بالاست خانوادشم خیلیی خوبن قیافش متوسطه اخلاقم داره قبلا هفت ماه باهاش بودم سر این ک رفیقش بهم پی داده بود کات کردیم از رفتاراش معلوم بود ک دوسم داره اینم بگم اصلا توقع بی جایی ازم نداشته حتی شده چندین ساعت باهم تنها باشیم و حتی دستمو نگرفته خانوادشم در جریان بودن

.....

حالا من با این آقا رلم و رل قبلیم  خبر نداره که من رل زدم دیشب پیام داد تکلیف منو مشخص کن من چیکار کنم الان مامانم گیر داده که بیایم خاستگاریت نمیتونم بهش بگم با هم نیستیم من هنوزم مثل قبل دوست دارم و این کارت فقط باعث دلخوریم شد و خودت باعث جدایی بودی من اجباری ندارم برای با هم بودنمون فقط بگو موندنی ای یا میخوای بری که من حداقل جواب مامانمو بدم بد پیله کرده

.....

بنظرتون برگردم پیش رل قبلیم که قصدش جدیه یا کلا بیخیالش شم و به این رلم خیانت نکنم🙄💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رل قبلت بهتره

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

رل قبلیت از هر نظر بهتره

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌

این کارا چیه با نامحرما ارتباط گرفتی عاقبت خوبی ندارن🤫🥲چقد عادی شده ارتباط با نامحرم...اونم فقط ب بهانه ی دوست داشتن 

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)
دوباره😐💔

جاتو تنگ کردم🙄

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات