خبببب به نام خدا 18 سالمه اول بگم
با یه پسره رلم 21 سالشه دو ماهه با همیم پراید داره طبقه بالایه خونه پدریشم خودش ساخته برایه خودش ماهی 8 درامدشه قیافه داره اخلاقشم بد نیس ولی یه مقدار توقعاش بالاست اصلاا بیرون نمیریم همش میگه بیا خونمون و خانوادشم در جریان نیستن
رل قبلیم هم 23 سالشه دویست هفت داره دو تا خونه داره کلی زمین داره درامدش خیلی بالاست خانوادشم خیلیی خوبن قیافش متوسطه اخلاقم داره قبلا هفت ماه باهاش بودم سر این ک رفیقش بهم پی داده بود کات کردیم از رفتاراش معلوم بود ک دوسم داره اینم بگم اصلا توقع بی جایی ازم نداشته حتی شده چندین ساعت باهم تنها باشیم و حتی دستمو نگرفته خانوادشم در جریان بودن
.....
حالا من با این آقا رلم و رل قبلیم خبر نداره که من رل زدم دیشب پیام داد تکلیف منو مشخص کن من چیکار کنم الان مامانم گیر داده که بیایم خاستگاریت نمیتونم بهش بگم با هم نیستیم من هنوزم مثل قبل دوست دارم و این کارت فقط باعث دلخوریم شد و خودت باعث جدایی بودی من اجباری ندارم برای با هم بودنمون فقط بگو موندنی ای یا میخوای بری که من حداقل جواب مامانمو بدم بد پیله کرده
.....
بنظرتون برگردم پیش رل قبلیم که قصدش جدیه یا کلا بیخیالش شم و به این رلم خیانت نکنم🙄💔