2777
2789
عنوان

مردا هرکاری بتونن میکنن

133 بازدید | 15 پست

سلام شب بخیر.

یه چیزی که واسم جالب بود اینجا دیدم این بود که وقتی یه خانومی تاپیک میزد میگفت شوهرم ابراز احساسات نمیکنه اکثریت میکفتن اره شوهر مام همینه اصلا مردا احساسات ندارن همشون سردن!

دوستان من تاکید میکنم پارتنرتون اگر عاشق شما باشه هرکاری براتون میکننه تاکید میکنم هرکاری! یعنی چی که سرده؟ من دیدم طرف برای دوست دخترش چه کارا که نمیکرد.پدر من ادمیه که همه از بیرون میگن چقدر سرده ولی من دیدم میدونم وقتی پای مادرم وسط باشه چه کارا که براش نمیکنه

کرد اگر دوستتون داشته باشه به بقیه دخترا به زور سلام میده اونوقت یه سریا شوهرشون بهشون خیانت جنسی میکنه بعد میان تاپیک میزنن شوهرم خوبه اخلاقای خوبی داره ولی بهم خیانت کرده میگه دوستت دارم.یعنی چی این حرفا؟چرا خودتون رو گول میزنید

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول دارم ولی خب همه پسرا بلد نیستن محبت کردنو ک بگن دوست دارم و اینا ولی به روش خودشون به طرف نشون ...

همه پسرا بلدن عزیزم.

اخه بستگی داره شما محبت کردن رو تو چی ببینی؟یکی تو حرف زدن میبینه که قربون صدقش بره یکیم با هدیه دادن یکیم با لمس فیزیکی

پسرا فقط کافیه به شما حس پیدا کنن اونوقت همه کاری براتون میکنن بلد نیستن نداریم

همه پسرا بلدن عزیزم.اخه بستگی داره شما محبت کردن رو تو چی ببینی؟یکی تو حرف زدن میبینه که قربون صدقش ...

‏زن داشتن حتی تو تعمیر کولرم تاثیر داره

آدم درسته بیاد تو زندگیم پیج ک سهله؛”شمارمم عوض میکنم براش”.

عجیب ترین کاری که واسه مامانت کرده چی بوده

من پدرم ادمیه که اصلا از سورپرایز کردن و این که یکی بیاد براش تولد بگیره یا بخواد برای کسی تولد بگیره خوشش نمیاد معذب میشه.برعکس مامانم عاشق این کاراست.بابام بخاطر مامانم هرسال سعی میکنه خیلی خودش رو معذب نشون نده انرپزی بده به مامانم یا مثلا به مامانم میگه تولد رو خیلی شلوغ نگیریم بجاش فلان کارو دوتایی بکنیم همه اینکارارو میکنه.میدونم شاد بگید چیز زیادی نیست ولی واقعا درحد توانش همینه. بفهمه مامانم حالش خوب نیست یا مثلا سر یه چیز کوچیکی باهم بحث میکنن بابام برای اشتی پیشقدم میشه و وسط دعوا زودتر کوتاه میاد.بابام اخلاقای خیلی بدی داشت که بخاطر مامانم کنارشون گزاشت من یادمه بابام از مهمون بدش میومد اصلا مهمون میومد میرفت بیرون با مامانم که صحبت کردن پدرم کوتاه اومد.برای هر مناسبتی بجای کیک کادو میگیره درصورتی که با خانواده و دوستای خودش اصلا اینجوری نیست زنگ هم نمیزنه

خب اگ طرف همش بگه دوست دارم کاری نکنه ک نمیشه باید همش باهم باشه

همش باهم نمیتونه باشه به نظرم.من خودم به شخصه با ابراز احساسات از نوع لمس های فیزیکی یا انجام دادن کاری خیلی بیشتر حال میکنم تا همش قربون صدقه رفتن

چقدر خووووب .مامانت با سیاسته ؟ رفتارش با بابات چجوریه ؟ اهل غر زدنه

وقتی عصبی بشه خیلی غر میزنه بعدش میره تواتاق اونقوت بابام میره پیشش از دلش درمیاره باهاش شوخی میکنه باهم اکی میشن.

مامانم خیلی به بابام کمک کرد خونه بگیره پس انداز کنه کی به خانوادس زنگ بزنه چه موقع تبریک بگه چه موقع بره بیاد.بابامم دید مامانم واقعا داره راست میگه یعنی این چیزیه که مامانم تعریف میکنه و حتی الان هم من میبینم عمه هام با بابام کاری داشته باشن به مامانم زنگ میزنن میگن فلانی جواب نداد کارشون رو به مامانم میگن .خانواده پدرم خیلی فضول بودن مامانم نشوندشون سرجاشون.