2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکتر سوسن نیسی یکی از بهترین دکتر های اهوازه من خودم بیشتر از 5 ساله که میشناسمش  به همه هم توصیه می کنم حتما حتما برو پیشش هر کس رفته جواب گرفته ایشالا شما هم جواب میگیری عزیزم خواستی بهم بگو عزیزم شماره و ادرسشو بهت میدم 

سلام گلم بهترین دکتری که من باهاشون آشنا شدم دکتر مینا مهدوی بودن خیلی خیلی راضی بودم ازشون نمی دونی چقدر حس خوبی داشتم پیششون مثل مادر کنارم بودن واقعا حس بی نظیریه که وقتی میخوای زایمان کنی یکی پیشت باشه که ترس نداشته باشی و دلت قرص باشه پیش ایشون من همین حس رو داشتم خواستی عزیزم شماره و ادرس دکترمو میدم بهت بری پیشش متوجه میشی چی میگم عزیزم 

سلام گلم بهترین دکتری که من باهاشون آشنا شدم دکتر مینا مهدوی بودن خیلی خیلی راضی بودم ازشون نمی دونی ...

فدات بشم منم خیلی از خانم دکتر مهدوی شنیدم حتی دختر عمه منم پیش ایشون زایمان کردن خیلی راضی بودن منم قراره برم پیشون خیلی خوشحالم که اسمشونو اینجا میبینم تو اهواز یکی از بهترین دکتراست خیلی هم معروفه