2777
2789
عنوان

کمک 😭😭😭😭😭

185 بازدید | 12 پست

خانوما من هفته ۱۶ بارداریم الان ۱هفته شده خیلی صورتم جوش زده همه صورتم پر از جوشای قرمز ریز شده خیلی درد میکنه چیکار کنم خیلی بد شده پوستم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۴هستم مخصوصاپیشونیم پرجوش ریزهست دردم داره فکرکنم اونایی ک بچشون پسره جوش میزنن پسره بچت یادختر

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
یعنی تو هم نمیدونی جنسیت چیه من ۸ماه بعدی سونو انومالی دارم

من ۸هفته با از خون تعیین جنسیت۸۵درصدپسرزدسلفری ده هفته ۱۰۰درصدپسرزدغربالگری رفتم احتمال خیلی خیلی کوچیک دختردادولی گفت قطعی نیست مشخص نمیشه چیه حالاموندم کدوم باورکنم 

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
من ۸هفته با از خون تعیین جنسیت۸۵درصدپسرزدسلفری ده هفته ۱۰۰درصدپسرزدغربالگری رفتم احتمال خیلی خیلی کو ...

پس همون احتمالا پسره برا منم گفت شاید شاید شاید  دختر بعدش گفت نه معلوم نیست چیه کوچیکه من فک میکنم شاید پسر باشه حالا نمیدونم دوهفته بعد انومالی دارم

پس همون احتمالا پسره برا منم گفت شاید شاید شاید  دختر بعدش گفت نه معلوم نیست چیه کوچیکه من فک م ...

ان شاءالله اونی که دلمون میخوادباشه من۳تادختردارم دوس دارم پسرباشه توچی 

ان شاءالله اونی که دلمون میخوادباشه من۳تادختردارم دوس دارم پسرباشه توچی 

انشاالله عزیزم من بچه اولمه ولی پسر بیشتر دوس دارم شوهرمم دلش پسر میخواد ولی بازم هر چی خواست خدا باشه جفتش خوبه🥰

انشاالله عزیزم من بچه اولمه ولی پسر بیشتر دوس دارم شوهرمم دلش پسر میخواد ولی بازم هر چی خواست خدا با ...

ان شاءالله پس رفتی خبرشوبهم بگو واسه منم دعاکن خدا ازدهن دیگه دعارومستجاب میکنه

ان شاءالله پس رفتی خبرشوبهم بگو واسه منم دعاکن خدا ازدهن دیگه دعارومستجاب میکنه

انشاالله عزیزم اونی که دوست داریو خدا بهت بده گلم باشه حتما بهت خبر میدم😘