2777
2789

سینو ۷۰ فکر کنم 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سینوفارم بین ۷۹ تا ۸۶ درصد با فاصله‌ی بین دوز اول تا دوم ۱ ماه تا ۶ هفته 

آسترازنکا  حدود ۶۵ درصد فاصله بین دو دوز ۳ ماه 

فاصله تزریق دوم تا ایجاد ایمنی هردو ۳ هفته 

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....
سینوفارم =۷۹ ولی برکت بهتره برکت=۹۳ درصده

میزان تاثیرگذاری برکت هنوز کامل به اثبات نرسیده عزیزم 

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....
پس چرامیگن استرازینکا واکسن ایمن تریه درصدایمنیش که پایینتره

اینا میزان اثربخشی واکسن ها نسبت به ابتلا هستش ولی میزان اثر بخشی آسترازنکا بعد از ابتلا نسبت به بستری و وخیم شدن حال بیمار خیلی بهتر از سینوفارم 

برمیگرده به نوع ایمنی که ایجاد میشه 

در آمار کلی درصد کسایی که بعد از تزریق واکسن آسترازنکا به کرونا مبتلا شدن و کارشون به بستری و وخیم شدن بیماری کشیده خیلی کمتر از کسایی هست که واکسن سینوفارم زدن البته که منم قبول دارم ممکنه در افراد مختلف متفاوت باشه