2777
2789
عنوان

چه مهارتی خوبه و پیشنهاد میدین؟

185 بازدید | 16 پست

چه مهارت های مفیدی به یه دختر نوجوان پیشنهاد میدین که بین ۱۳ تا ۱۸ سالگی و در این دوران یاد بگیره در کنار تحصیلش؟

باردارنیستم تیکر رسیدن ب اهدافمهههه♥😍    بهترین زندگیو خودم با دستای خودم میسازم چون من لایق بهترینهاااام💪❤  روزای خوبو میسازم😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمینی پیج تولید محتوا رزین

پیج با چه موضوعاتی؟

یا تولید محتوا در چه زمینه‌ای؟

باردارنیستم تیکر رسیدن ب اهدافمهههه♥😍    بهترین زندگیو خودم با دستای خودم میسازم چون من لایق بهترینهاااام💪❤  روزای خوبو میسازم😍😍

زبان

موسیقی

برنامه نویسی یا کامپیوتر یا فتوشاپ یا عکاسی

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
پیج با چه موضوعاتی؟ یا تولید محتوا در چه زمینه‌ای؟

مهم تر از اینایی که گفتم فتوشاپه

اول یک اموزش خوب فتوشاپ ببینه

بعدم دوره ادمین پیج و تولید محتوا یادبگیره

دختر من 19سالشه

با همین ادمینی پیج ماهی 6_7تومن داره

موسیقی  نویسندگی  نقاشی

نویسندگیم رو چطور ارتقا بدم؟

استعدادشو دارم و قلمم خوبه

ولی خب باید بیشتر روش کار کنم.

کتاب خیلی میخونم در زمینه های مختلف. ایده پردازیمم خوبه ولی نمیدونم چطور شروع کنم

مهم تر از اینایی که گفتم فتوشاپه اول یک اموزش خوب فتوشاپ ببینه بعدم دوره ادمین پیج و تولید محتوا ی ...

راستش من یه مدت تو فکر استقلال مالی بودم و هنوزم هستم و ایده های مختلفی رو مدنظر داشتم و دارم.

یکیشونم همین ادمینی پیج یا چنل بود ولی نمیدونم از چه موضوعات مفیدی استقبال میشه؟

نویسندگیم رو چطور ارتقا بدم؟ استعدادشو دارم و قلمم خوبه ولی خب باید بیشتر روش کار کنم. کتاب خیلی ...

کتاب بخون، بنویس ، گوش کن 

تا بتونی قلمت رو قوی کنی 

همش بنویس هر چی از ذهنت میگذره بنویس 

تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ،تو خیالت راحت !میروم از قلبت .
راستش من یه مدت تو فکر استقلال مالی بودم و هنوزم هستم و ایده های مختلفی رو مدنظر داشتم و دارم. یکیش ...

نه

ببین

دوره ادمبنی بگذرون

بعد ادمینی پیجهای معتبر رو دست بگیر

دختر من پیج یه خانم نقاش و یک فروشگاه پرده رو ادمینی میکنه و براشون تولید محتوا میکته

نه ببین دوره ادمبنی بگذرون بعد ادمینی پیجهای معتبر رو دست بگیر دختر من پیج یه خانم نقاش و یک فرو ...

یعنی دقیقا چیکار میکنه دخترتون؟

دوره ادمینی رو چطور و از کجا گذرونده؟