2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده؟

با یه اقایی تورابطه بودم چندماه شهرستان بود میومد خونم پاتوق کرده بود فکو فامیلاشم میاورد من خرج میکردم بهترین غذاها رستوران بخور بگرد عشقو حال هم مادی خرج کردم هم احساسم هم تنم ۳۰ تومن کلا بمن داد الان جداشدیم داره تهدیدم میکنه ابرومو پیش خانوادم پسرم میبره خانوادم بفهمن باید خودمو بکشم من چکار کنم پولم ندارم بدم اگرم داشتم ظلم بود بدم ده برابر خرج خودشو خانوادش کردم ولی اون مدرک واریز داره

با یه اقایی تورابطه بودم چندماه شهرستان بود میومد خونم پاتوق کرده بود فکو فامیلاشم میاورد من خرج میک ...

خب من.......

صادقانه این یک رو بلد نیستم

چرا نمیری تهران پیش یک وکیل؟ مثلا وکیل غفاریان شنیدم کارش خوبه

دختر چشم ابرو مشکی💕💕که دل میده به بازیگر چینی تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو🖤💛🖤💛🖤آواز پری ای با روح گل ارکیده😎😎

الان دیروقته احتمالا فردا باید مجدد بپرسم بچه ها آبروم تو خطره میگه میام به پدرت به مسرت برادرت میگم ...

مبخوای واسه ات وکیل ها رو تگ کنم؟ الان می کنم

@کودکیهایم‍ 

دختر چشم ابرو مشکی💕💕که دل میده به بازیگر چینی تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو🖤💛🖤💛🖤آواز پری ای با روح گل ارکیده😎😎