2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روری چند کالری بخورم 

ببین هرجور میخوری کالری فعالیتتم ازش کم کن کلا ۱۰۰۰ تا بمونه. مثلا من ۱۳۰۰تا میخورم یا ۱۲۰۰بعد با پیاده روی یا کارا خونه ۳۰۰تا ۴۰۰ام میسوزونم .اگه یه روز حال نداشته باشم ازجام پاشم اونروز کلا ۱۰۰۰میخورم

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
همین برنامه ها رو منظورتونه  من امروز زیره نصب کردم خوبه ؟

من برنامه بشقابو دارم راحتم باهاش

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی یک لیوان اب ولرم بخورید.. عصرانه یک لیوان شیر یا دو لیوان با خرما‌ .صبحانه نان تست سبوس‌ دار.شام گوشت ابپز.ظهر برنج با انواع حبوبات ابپز

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم

ورزش رژیم 

رژیم درست نه رژیمی که کلا همه چیزتو حذف کنی

قند و شیرینی رو کم کن با چایی از قند طبیعی مثل عسل و خرما وکشمش استفاده کن

مواد غذایی که برای خونه میخری سعی کن کم کالری باشه مثلا به جای تنقلات بیشتر سبزی جات و میوه بخر به جای رون مرغ سینه مصرف کن که کم چربه 

غذایی هایی که میخوری رو روی یک کاغد بنویس اگه ننویسی یادت میره چیا خوردی ممکنه ریزه خوری الکی داشته باشی 

شبا خورشت کرفس درست کن بدون روغن 

کرفس کالریش منفیه ینی انرژی که بدن برای سوزوندن و هضمش مصرف میکنه بیشتر از انرژی که به بدن میده 

فقط معدت پر میشه و احساس سیری میکنی ولی در اصل بدن داره چربی سوزی میکنه

بعد یه مدت ورزش حتما برو باشگاه و دمبل بزن چون از یه جایی به بعد حتما باید دمبل بزنی

سعی کردم چیزایی ک میدونم و بگم🙂