2777
2789

من سه ماه ازدواج کردم تعریف از خود نباشه آشپزیم عالیه و شوهرم که ادم شکمویی هس و روی طعم غذا خیلی توجه میکنه آشپزیم قبول داره همش ازم تعریف میکنه

توی خانواده شوهرم یکی از خواهرشوهرام اشپزیش از بقیه بهتره و همه ازش تعریف میکنن ما یه گروه خانوادگی داریم شوهرم گاهی عکس غذاهای منو میزاره هر بار که میزاره همین خواهرشوهرم نه میگه نوش جونت نه هیچی فوری میگه من که از این غذا خوشم نمیاد و دوست ندارم یه بار دیگه عکس کیک گذاشت شوهرم نوشت حالا خوبه من یه عکس قورمه سبزی گذاشتم حتما همه کیک خوردی به شوهرم گفت

من گفتم نه پسر خوبیه برای فردا هم نگه داشت با استیکر خنده

گف پس حتما خوشش نیومده که نخورده اون هر چیزی که خوشش بیاد تمومش میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس غذا رو میزارین تو گروه؟

چقدر من از این حرکت متنفرم 

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))
چه کار خزی که عکس غذاهاتونو میذاره تو گروه ، که چی؟

ما ی فامیل داریم تازه ازدواج کردن هن عشق و عاشقیو دراوردن بلانسبت بگوزن هم استوری میزارن 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚