2777
2789
عنوان

کمک بعد ازشیمی درمانی وپرتو درمانی

127 بازدید | 11 پست

مادرم متاسفانه درگردنشون توده داش بعد عمل وشیمی درمانی الان پرتودرمانی میشن گلو درد اذیتش میکنه نمیتونه غذابخوره ازطرفیم موهاش یکمی بعد شیمیدرمانی رشد کرده چکارکنم موهاش زود دربیاد انگیزه بشه همش میگه بدترین مریصی رومن داشتم داروهای من قوی بود برا شیمی درمانی چطور دلداریش بدم

ان شالله ب‌حق سیدالشهدا مادرتون زود خوب بشه

برای رشد موهاش روغن شیاهدانه یا روغن فندق بزنید چون شیمی درمانی بدن سرد میکنه ریزش مو میاره یکی از همین دو روغن هرشب روسرش بمال ب لطف خدا زودتر موهاش در میاد 

بعد برای غذاش عسل خرما بده بادام اسیاب کن با عسل بده بدنشو قوی میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله ب‌حق سیدالشهدا مادرتون زود خوب بشه برای رشد موهاش روغن شیاهدانه یا روغن فندق بزنید چون شیم ...

ممنونم عزیزم ازراهنماییت.بعد ازپرتو درمانی انشالله خوب میشن؟خودمم داغونم

سلام قشنگم ببین من خودم ۲ ماه پرتوم تموم شده ۲۷ سالمه من سیاهدانه میمالیدم سرم زیاد تاثیر نداره باید وایسی بلند میشه الان واسه من کامل پر شده حدودا دوماهه تموم شده فرفریم شده خیلی زود درمیاد چیزی نیستتتت اصلا

سلام قشنگم ببین من خودم ۲ ماه پرتوم تموم شده ۲۷ سالمه من سیاهدانه میمالیدم سرم زیاد تاثیر نداره باید ...

mمرسی عزیزم انشالله زود زود بهترازهمیشه میشی بعد پرتو درمانی دوباره شیمی درمانی مینویسه دکتر چی میشه بعد پرتودرمانی؟؟

نه بعدش دیگه تمومه درمان تا چکاپ بشن مداوم تا اونجا که من میدونم .

خداهمه مریضهاروشفا بده .مرسی عزیزم.اخه میترسیدم دوباره بگه شیمی درمانی تازه انگیزه گرفته برا موهاش ک یزره دراومده.نگران بودم

خداهمه مریضهاروشفا بده .مرسی عزیزم.اخه میترسیدم دوباره بگه شیمی درمانی تازه انگیزه گرفته برا موهاش ک ...

نه عزیزم دوباره چرا پرتو مرحله اخره فقط باید اعصاب اروم باشه از نظر روانی خیلی ساپورتشون کنید 

انسالله روز به روز بهتر بشن