2777
2789
عنوان

یه مشت بی سواد ادای آدمای با فرهنگو درمیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 26 پست
حالا چرا هی بی سواد بی سواد میکنی!😂😂

آخه سواد داشتن از بار علمیش استفاده میکردن

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند همسری فقط مختص موجودات بیمار و بی‌فرهنگه.

احسنت

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
یه مشت بی سواد تاپیک قبلیمو ترکوندن چون از نظر علمی نوشته به این دلیل زن نمی تونه چندتا همسر داشته ب ...

ب چ دلیل؟؟

اینجام بگو

هرکی ما رو خواست حتما یچیزی از ما میخواسته👌💔هرکی هم نخواست، حتما چیزی از ما بهش نمیماسه🙂 دنیا، دنیای بی رحمیه🙃 اینو همیشه یادت باشه تو تنهایی💔
ب چ دلیل؟؟ اینجام بگو

جنبه ندارن اینجا هم بگم میرن تعلیقم میکنن

آخه سواد داشتن از بار علمیش استفاده میکردن

تو کشور ما انقدر از تبعیض و مرد سالاری بوده که همه خانوما نسبت به این موضوع حساسن  بخاطر همون همه گارد گرفتن

حتی اگه بزرگترین دلیل علمی رو هم بیاریم دلیلی برای توجیهش نیس واقعا

فقط در صورتی میشه که مرد با حیوون نر فرق نکنه

عزیزم به فکر این باش که شما به جای تاپیک های هرزگی چه تاپیک مفیدی زدی و چقدر اطلاعات اونایی که واقع بین باشند بالا رفت من خودم تو چند تا گروه فرستادم  و پژمان باش ثوابش به شما هم میرسه 

ما فقط بردیم کاری که خودمون دلمون میخواد با اشاره کردن به طرف این و اون توجیه کنیم 

بعضیا دلشون میخواد خودشون هم چند تا رابطه داشته باشند که حتی روشن فکر های خودشون رو هم از یه جایی به بعد دیگه قبول ندارن و میگن اونا اشتباه میکنن بابا یکی نیست بگه اینا که به روزی مثل این قرآن براتون بودن حالا بازم حرف شونو رد می‌کنی خود دانشمند با این معجزه قران مسلمان شده بعد اینا از مسلمانی فرار مبکنن 

موضوع چیه کامل بگید لطفا

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)
عزیزم به فکر این باش که شما به جای تاپیک های هرزگی چه تاپیک مفیدی زدی و چقدر اطلاعات اونایی که واقع ...

مرسی گلی 

کامنتت حس خوبی بهم داد🌸❤

مرسی گلی  کامنتت حس خوبی بهم داد🌸❤

خواهش میکنم 

عزیزم شما به فکر ثوابی که بردی باش و اصلا به حرف بقیه اهمیت نده من می‌دونم قصد شما چی بود ولی بعضیا الکی جبهه میگیرن ما همه خانوم هستیم نباید چون بقیه گناه میکنن  پس ما جواز  گناه داریم ولی خیلی تاپیک خوبی زدی ممنونم ازت و منتظر پاسخ درست و پاداشت توی اون دنیا باش نه این دنیا