2777
2789
کاربرا ۳ دسته هستن عده ۱:هر کاریم کني توهین میکنن و جوري طلبکارن انگار که نون شب بقیع رو میدن عده ...

و دسته چهارم که من باشم خیلی کراشم لعنتی این دسته خیلی خوبه 😎😈🤧🤧

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و دسته چهارم که من باشم خیلی کراشم لعنتی این دسته خیلی خوبه 😎😈🤧🤧

ارع استارتر

ایشون عجیب کراشع

و صد برابرِ اون اعتماد به سقف که هیچ

اعتماد به اسمان هفتم دارن😂❤

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
ارع استارتر ایشون عجیب کراشع و صد برابرِ اون اعتماد به سقف که هیچ اعتماد به اسمان هفتم دارن😂❤

بعله بعله 😎 😈😈

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
پروفش خیلی باحاله😁😒

🤙😎

پروفش هم مث خودش کراشع🤲🏻💔

عرررررر من خرر کیف شدم رفت