دستطلا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 156 عنوان لکه روی دیواره بیرونی قابلمه 226 بازدید | 6 پست لکه های قهوه ای که از سوختن روغن روی دیواره بیرونی ماهیتابه نچسب به وجود میات رو چطوری پاک میکنید 1400/06/20 | 08:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aramesh_mahz عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 3604 فکر کنم با لوله باز کن تمیز بشه گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
دستطلا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 156 عطاری برو بگو پودر معجزه میخوام شما استفاده کردین نتیجه گرفتین
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40660 من که لک های قدیمی رونتونستم پاک کنم دوسه بار سیف کرمی زدم روی لک اا و۵دقیقه گذاشتم موند بعدش بااسکاچ کشیدم روشون تاپاک شد فقط قسمتایی که رنگ دارا بایدزده بشه قسمتای نیره ای مثل کف یالبه هاخراب میشه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
دستطلا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 156 من که لک های قدیمی رونتونستم پاک کنم دوسه بار سیف کرمی زدم روی لک اا و۵دقیقه گذاشتم موند بعدش ... ممنونم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40660 ممنونم خواهش میکنم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤