2777
2789
عنوان

پشیمونم

224 بازدید | 23 پست

ی خواننده ای منو فالو کرد بعد بهم پیام داد ک من  حمایت کن منم زیر پستاش چند تا استیکر فرستاوم ک لای اینا قلب هم بود 

بعد شروع کرد استوری میزاشت جوری ک فقط دوستای صمیمیش ببینن اهنگ عاشقونه میخوند تگم میکرد من بیخیال شدم گفتم از سرش میوفته 

بعد امشب ک گذاشت ب نامزدم گفتم رفت ت  پیجش کامنتای من و دید خودم حس کردم ناداحت شد اولش شد بهش گفتم ک منظوری نداشتم  و اینا گفت باشه عزیزم من بهت اعتماد دارم 

ولی من چن بار بهش گفتم ببخشید اگر ناراحتی بگو 

قسم خورد ک نیست 

خیلی پشیمونم نمیدونم چیکار کنم ک مطمئن شم ناراحت نیست

شاید ب خاطر حالم نمیگه ناراحته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاک کردم بهشم گفتم گفت نمیکردی هم مهم نبود

پس دیگ راجبش اون قضیه حرف نزنو کشش نده  بدتر حساسش میکنی مردا خوششون نمیاد یه بحثی چن بار هی تکرار بشه اینجوری فقط اعصاب خودتون خورد میشه .به فراموشی بسپارید بیشتر باهاش گرم بگیر و شوخی کن انگار هیچ اتفاقی نیافتاده

به آینده هنوز امید دارم💜
پس دیگ راجبش اون قضیه حرف نزنو کشش نده  بدتر حساسش میکنی مردا خوششون نمیاد یه بحثی چن بار هی تک ...

خداروشکر خودش امشب اینکارو کرد 

ولی من همش فکر میکنم ب خاطر حالمه 

وقتی عصبی شم خون دماغ میشم حس میکنم ب خاطر اون نمیگه