2777
2789
ایمنی بالا۹۰؟؟؟این حرفارو از کجا میارید؟

هم نت داری هم چشم خداروشکر هم سواد میتوتی بری تو سایتا نگاه کنی

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^
از صبح صدتاپیک اینمدلی زده شد ما هیچکدوم از عوارض احتمالیه هیچ واکسنی اطلاع درستی نداریم..بله خیلیا ...

وای خدا نکنه اونو بیارن. حالا باز ایدزی چیزی میکنن توشون 😑😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا ما ایرانیا عادت ب خود تخریبی داریم... :) تازه مخالفا ژست روشنفکریم میگیرن😂🌸

اخ گفتتتتتییی 

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^

من از همین جا اعلام میکنم به جز برکت هیچی‌نمیزنم⁦☺️⁩

دوستان نمیخوام مجبورتون کنم کاری رو به زور انجام بدین ولی چطور میتونید سر خونای آلوده به ویروس ایدز بازم به غربیا اعتماد کنید؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

واقعا امان از مردم ما. کجای دنیا میزنن تو سر تولید خودشون 😑😑😑 انگار خودشون ساختنش که هی میگن آب ...

عادتشونه 

#مغزای_کوچک_زنگ_زده

من از همین جا اعلام میکنم به جز برکت هیچی‌نمیزنم⁦☺️⁩ دوستان نمیخوام مجبورتون کنم کاری رو به زور ...

واقعا 👏👏👏

امشب یکی از دوستام میگفت اینا فایزر بیارن بزار من ایدز بگیرم. گفتم حالا اگه گرفتی خودت اولین نفر میگی چرا وارد کردن بقیه رو مریض کنن 😑😑😑

هم نت داری هم چشم خداروشکر هم سواد میتوتی بری تو سایتا نگاه کنی

توی همه ی سایتها از درصد ایمنیه برکت چیزی نیست..هم نت دارید وهم سواد وهم چشم خداروشکر..ببینید

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
من از همین جا اعلام میکنم به جز برکت هیچی‌نمیزنم⁦☺️⁩ دوستان نمیخوام مجبورتون کنم کاری رو به زور ...

منم برکت میخوام بزنم

حتی ب قول بعضیا اب مقطرم باشه

میدونم حاضر نیستن ب مردم خودشون صدمه بزنن

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
واقعا 👏👏👏 امشب یکی از دوستام میگفت اینا فایزر بیارن بزار من ایدز بگیرم. گفتم حالا اگه گرفتی خودت ...

ممنون😁⁦❤️⁩

یه متن خوندم میگفت اون واکسنای آلوده چین رو بیارید ایران اینجا یه سری غرب پرست هستن که واسه همونم صف میکشن😂

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

وای خدا نکنه اونو بیارن. حالا باز ایدزی چیزی میکنن توشون 😑😑

واسه شما همین برکتو بزنن..ولی خدانکنه واینا ی چیز دسته جمعیه ک تصمیمشو کسی نمیگیره تنهایی..موفق باشید

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
توی همه ی سایتها از درصد ایمنیه برکت چیزی نیست..هم نت دارید وهم سواد وهم چشم خداروشکر..ببینید

چطور میسسسس

سرچ کن واکسن برکت چند درصد ایمتی دارد

همینجور واسه بقیه واکسنا بزن

منم برکت میخوام بزنم حتی ب قول بعضیا اب مقطرم باشه میدونم حاضر نیستن ب مردم خودشون صدمه بزنن

دقیقا

آفرین⁦❤️⁩

بعدم اگه یه بلایی سرمون بیاد خودمون درست کردیم میفهمیم چی به چیه😕

نه بابا خیالت راحت آب مقطر نیس