2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه اره

الان میریزن اب مقطر اب مقطر میکنن...

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

اره بزن عالیه اصلا عوارض نداره ایمنی بالا۹۰

همیشع تو کشور هستش

من خودم زدم

ب حرفا بقیه ک میان خورد میکنن ایرانو گوش نده

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^

از صبح صدتاپیک اینمدلی زده شد

ما هیچکدوم از عوارض احتمالیه هیچ واکسنی اطلاع درستی نداریم..بله خیلیا زدن وخیلیا طرفدارشن وشماهم هرجور صلاحته..توی این وضعیت مهم اینه واکسن زده بشه(حالا ک میدونیم فایزر نمیارن😭😭😭😭)

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
اره بزن عالیه اصلا عوارض نداره ایمنی بالا۹۰ همیشع تو کشور هستش من خودم زدم ب حرفا بقیه ک میان خور ...

ایمنی بالا۹۰؟؟؟این حرفارو از کجا میارید؟

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
اره بزن عالیه اصلا عوارض نداره ایمنی بالا۹۰ همیشع تو کشور هستش من خودم زدم ب حرفا بقیه ک میان خور ...

واقعا امان از مردم ما. کجای دنیا میزنن تو سر تولید خودشون 😑😑😑

انگار خودشون ساختنش که هی میگن آب مقطر توشه 😂😂

کلا ما ایرانیا عادت ب خود تخریبی داریم... :)

تازه مخالفا ژست روشنفکریم میگیرن😂🌸

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍