2777
2789

من لک های قهوه ای داشتم ک بخاطرجوشایی ک کندم مونده بود.ضدلک پرودرمارودو دوره مصرف کزدم و الان دوره سومم هس و خیلی لک جوشام کمرنگ شدن .ب نظرتون بازم همونو اداگه بدم یایکی دیگ بگیرم؟برای منافذبازپوست هم اگ راهمکاری داریدممنون میشم بگید.یه ضدافتاب خوبم معرفی کنید.خودم پرودرمااستفاده میکنم راضیم شماهم اگ تجربه ای داریدبگید.ممنون ازهمتون

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو روشن کننده اُلی ژن بگیر 

دختر محشرهههعععععهههع منم همینجوری بودم انقد خوب جاش رفته که 

خیلی سریع جا جوش و میبرن در ارز یکی دو روز ولی یه هفته بزنی تاثیرش و میبینی 

علاوه بر این پوستت هم روشن میکنه

شده دلتنگ شوی و از شدت حزن،وحشیو هار شوی پاچه بگیری همه را؟!        
برو روشن کننده اُلی ژن بگیر  دختر محشرهههعععععهههع منم همینجوری بودم انقد خوب جاش رفته که  ...

جدا؟چقدخوب؟لک جوشات رفته الان؟قیمتشومیگی؟

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
برو روشن کننده اُلی ژن بگیر  دختر محشرهههعععععهههع منم همینجوری بودم انقد خوب جاش رفته که  ...

این فقط برای لک هستش ..برای جوش خوب نیست؟

زندگی زیباست، فقط از دور،خیلی دور،مثلا بیرون ازمرزایران😶
برای جوش زیر پوستی چیزی میدونی ؟ 

زیر پوستی تا حالا نزدم 

ولی من که جوش میزدم از صابون تریاک و شامپو انار و همین اُلی ژن و استفاده کردم یه سره ،از نرم کننده هم هیچ موقع استفاده نکردم فقط مرطوب کننده ،صورتم انقد خوب شد که 

صابون تریاک قابلیت خشک کردن جوش و داره پس حتما برای توام تاثیر داره

جدا؟چقدخوب؟لک جوشات رفته الان؟قیمتشومیگی؟

به خداااااا 

خیلی محشره 

آره بخدا من اندازه عدس جاش میمون البته اینکه خودم میکندمشون هم بی تاثیر نبود😅 ولی اینو زدم اصن رفتنت ،والا بیرون توی داروخونه ها کم گیر میاد زیاد نیس فوقش ۵۰هزار تومن نهااایتش ۷۰-۸۰

وای توی ترب دیدم ۳۶تومن بود

این فقط برای لک هستش ..برای جوش خوب نیست؟

چرا برا جوش هم خوبه 

میگن روشن کننده ولی کلا کارش بازسازی پوسته مخصوصا جاهای آسیب دیده مثل جا جوش و زخم 

برا جوش نوشتم چی خوبه البته تجربه خودم و گفتم میخوای بخونش