2777
2789
عنوان

بعد دوهفته پیداش کردم

1295 بازدید | 13 پست

چیزی شبیه معجزه و عجیب تقریبا همه ختمهای مجرب و نمازهای موثر و قران ها و روشهاو ذکر های موثر برای پیداشدن گمشده رو خوندم اما انگار نه انگار هرچی بیشتر گشتم کمتر پیداش کردم تا اینکه یه دستور برای پیداکردن گمشده از یکی خانومای تو نی نی سایت دیدم و برام  معجزه کرد 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

خوندن مرتب این ایه انه علی رجعه لقادر و گذاشتن یه پول لای سوره یوسف به این نیت که وقتی گمشدمو پیدا کنم بدم به یه نیازمند

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم که هیچکس چیزی رو گم نکنه یا گم کرد با این روش زود پیدا کنه من که خیلی اذیت شدم

چی گم کرده بودی؟

گوشی موبایلم طبقه بالا خونه پدرشوهرم در حالیکه اصلا از خونه بیرون نرفته بودم یهو بی دلیل گم‌شد 

ما گوشه چادرو گره میزنیم میگیم پای شیطونو بستیم.....پیدا میشه

این کارم کردم میگم همه روشها و ذکرا و ختمها و نمازهارو انجام داده بودم 

من ۵ ساله یه کیف پر از طلا الان فک کنم ۱ میلیارد اینا میشه گم کردم 

یعنی تو مشهد کیف عقب عقب بود جلوش چمدون نمیدونم چجوری گم شده یا یکی برداشته حتی کیف من جلو چمدون بود توش پره پول بود ۱ ۲ میلیون پول بود اونو نبردن اون کیف عقبی رو بردن 

هیچوقت اونی ک برداشته رو نمیبخشم چون بد ضربه ای زد اگر اون پول بود الان وضع ما خیلی بهتر بود و مامانم افسردگی نمیگرفت

اون همه پول و طلا با چه جرعتی حمل کردی😑😑😑😑

میخواستبم بریم اونجا زندگی کنیم ک با این قضیه خداروشکر بابام نزاشت 

مجبور بودم ببرم چون کل وسایلمون و داشتیم میبردیم