2777
2789

من خیلی دلم‌میخواد گواهینامه بگیرم ولی من حتی دوچرخه سواری رو هیچ‌وقت کامل یاد نگرفتم جوری نمیتونم جاهای شلوغ با دوچرخه برم و فقط جاده مستقیم ک الان همونو هم نمیرم ونتونستم ب ترسم غلبه کنم..(بچه ها ایران نیستم اینجا خیلیا دوچرخه سوار میشن)

خلاصه ازالان میترسم واسه ماشین هم همینطور بشه خیلی ناراحتم واسه همین هنوز ثبت نام نکردم ،ممنون میشم تجربیاتتون بگین چطور شد موفق شدین واسه رانندگی ماشین 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خودم

خب تجربه ات رو میگی چطور بود چقدر طول کشید یاد بگیری واینکه چطور ب ترست غلبه کردی؟؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

من

ب شدت میترسیدم

س روز پیشم گواهیناممو گرفتم😁😎

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

من اره میترسیدم برا همین وقفه انداختم و دیر رفتم ولی به حدی اسونه و عاشقش شدم پشیمون شدم که زودتر نرفتم .

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
من س روز پیش گرفتم😁😎

مبارکت باشه عزیزم .تجربه ای داری واسه رانندگی و چطور استرس وترس رو موفق شدی ازبین ببری 

رانندگی یه تجربه ی جدیده که شما هیچ تجربه ی قبلی ای ازش نداشتید پس طبیعیه که یه مقدار استرس داشته باشید، فقط سعی کنید که این استرس روی اعتماد بنفس تون تاثیر منفی نذاره 

و بله تعداد زیادی از خانم ها قبل اینکه بخوان آموزش ببینن استرس دارن و شاید بشه گفت از رانندگی میترسن، که بعد اینکه بشینن پشت فرمون ترسشون میریزه و میتونن راننده های ماهری بشن 

منم خیلی میترسم با اصرار و تلاش همسرم گواهینامه گرفتم ولی بعد ۱۰ سال هنوز پشت فرمان نمیشینم و رانندگی نمیکنم تازه عمق فاجعه اینجاست که ماشین هم دارم ولی اصلا استفاده نمیکنم

ببین اگر ماشین مال خودت باشه و وقت بذاری و تمرین کنی یه راننده خوب میشی.

من هیچی از ماشین نمیدونم فعلا یعنی صفر صفر هیچی بلد نیستم .اگه شما تجربه ای دارین بگین لطفا