2777
2789

بچه ها هرچی دعا میکنم انگاری برعکس میشه خیلی حالم بده همش استرس عذاب دردسر بدبختی...

چله ای ذکری چیزی هس که ازش صددرصد جواب گرفت...؟

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

اصلا تا حالا نشده دعا کنم و بشه 😆

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای حاجاتت آیت الکرسی میخونم

ممنون مهربون 

اجرت با فاطمه ی زهرا ❤

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

با چله زیارت عاشورا حاجت گرفتم❤️

آگه دوست داری ی سر ب تاپیک حاجت روایی من بزن شاید ب دردت بخوره ❤️

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

بله شده و خدا روشکرکه براورده نشد 

پشت هر گره و مشکلی حکمته عزیزم

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

فقط بسپار به خدا و نگران نباش به بهترین شکل حل میشه مدام بگو افوض امری الی الله 

چندبار باید گفت؟

من یه بار چند مرتبه گفتم جواب نداد

سلام .من برای ازدواجم باکسی ک خیلی دوسش داشتم خیلی دعا کردم .نماز جعفر طیارو ۱۲۴هزار صلوات و ...نمازامو سر وقت میخوندم و تمام التماسم براورده شدن اون حاجت بود.نمیشد ک نمیشد ....

تااینکه بعد دوماه فهمیدم علت اینکه خدا نمیخاست این حاجت عملی شه فقط این بود که اون ادم به درد زندگی نمیخورد و خداروشکر فهمیدم و کات کردم.

کلا همیشه ب خدا بگو هرچی صلاحع رقم بزنه 

ما گذشتیم وگذشت آنچه تو با ما کردی🖤  توبمان و دگران وای به حال دگران🖤

ببین عزیزم برای هر خواسته ای راهی هست

اولیش دعا و دومیش توکل

توکل یعنی کامل بسپاری به خدا و بیخیالش بشی و بدونی هرچی شد بهترین هست چون علم خدا کامل ولی علم ما نه

مهم نیست چه دعایی کردی حتی به زبان فارسی

ولی قسمت دومش که سپردن بی قید و شرط به خداست خیلی مهمتر، ۱ جورایی درواقع میزان اعتماد ما به خداست

اگه همه راهی رفتی و همه دعایی کردی و هنوز نشده

باید وارد مرحله اعتماد و توکل به خدا بشی.

امیدوارم اگه به صلاحت هست خواسته دلت با صلاح خدا یکی باشه عزیزم.

ببین عزیزم برای هر خواسته ای راهی هست اولیش دعا و دومیش توکل توکل یعنی کامل بسپاری به خدا و بیخیال ...

میدونم گلم ولی حال دلم خیلی بده اصن تو یه برزخی دس و پا میزنم که دومی نداره اگه تو این شرایط از خدا توقع نداشته باشم پس از کی داشته باشم؟

واسم دعا کن محتاج دعام گلم