2777
2789

سلام عزیزان یادتون باشه چندین تایپک قبلم گفتم چند وقته لاغر شدم و اشتها ندارم و هرکاری کردم جواب نداد و اخیرا هم برای جراحی دندونم چون لثه م بیحسیش رفع نشد دکتر امپول ب کمپلکس خارجی برام نوشت برای تقویت عصب و... ،  هر هفته یدونه که تا الان دوتا زدم درد داشت ولی از روز سوم واااقعا اشتهامو باز کرد الان یه طوریه که نگرانم بیشتر از اون حد دلخواهم وزن اضافه کنم! 😂 

بنظرم شما هم اگه مشکل بی اشتهایی دارین با مشورت پزشک امتحان کنید واقعا تاثیر داشت برای من 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این راه حل به کار ما لاغرا نمیاد ما ژنتیکی لاغریم مگر نه کسی که قبلا تپل بوده حالا به دلایلی لاغر ...

راستش من ژنتیکی نرمال بودم همیشه ولی یه دور بعد درس خوندن فشرده لاغر شدمو دیگه اشتهام با هیچی زیاد نشد یه سال بیشتر که جدیدا بعد این امپول مث سابق شدم،  ویتامینه دیگه فک نکنم امتحانش ضرر داشته باشه 😶