2777
2789
عنوان

از قدیم گفتن شب حمام نرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عا اصلا حموم شب کیف میده دیگه مخصوصا مناطق سردتر لحاف تشکتو کنج بخاری اماده کنی بری حموم بیای خشک کن ...

مشهد اینقدر امشب سرد شده 😍

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

منم شنیدم همچین چیزی...

خیلی وقته با محیط اینجا اشنام.اینجاییم که تجربیاتمونو با هم به اشتراک بذاریم.من مشکلی با حضور اقایون ندارم ب شرط اینکه تو تاپیکایی که میدونن موضوعش کاملا زنونس وارد نشن یا اگه اتفاقی وارد شدن بی چک و چونه برن بیرون.این سایت یه سایت تبادل نظره و ربطی به جنسیت نداره.انرژی مثبت میفرستم و دعوا موا نمیکنم.😍نام کاربریم اسمیه که مامان بزرگم بهم میگه.و بله ما ترکیم❤

غروب نباید بری عزیزم وقت اذان نپرس چرا چون واقعا ترسناک وواقعیه

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
عا اصلا حموم شب کیف میده دیگه مخصوصا مناطق سردتر لحاف تشکتو کنج بخاری اماده کنی بری حموم بیای خشک کن ...

به به عجب حسیه اون لحظه که با خیال راحت میخوابی

این کاربری دست دو نفر هست
مشهد اینقدر امشب سرد شده 😍

خوش به حالتون

من بچه گیلانم عاشق سرما و زمستونم ولی ۶ ساله که جنوبم و تو این ۶ سال هیچوقت زمستون نرفتم استان خودم و ۶ ساله که سرما و زمستونو ندیدم☹

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

غروب نباید بری عزیزم وقت اذان نپرس چرا چون واقعا ترسناک وواقعیه

شدیدن کنجکاو شدم بپرسم چرا😂😂😂

ما نسل بازی خورده ایم آتش به پرهامان زدند ♬♫♪ شاهان به آتش بازیو نیرنگ و استبداد ما !..! بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست ♬♫♪ پایان بازی مات بود از کیش مادرزاد ما ♬♫♪ یا غرق سیلابیم و جنگ یا زیر آواریم و سنگ !..! انگار نفرین کرده اند این خاک را اجداد ما  !...! من با تو همدردم رفیق خنجر به پشت من نزن ♬♫♪ هرگز نمیخواهد رسید جز ما کسی بر داد ما !..!