2777
2789
عنوان

روتین پوستی😐💫

345 بازدید | 32 پست

بچه ها من هرکاری میکنم چ لایه برداری و چه مرطوب کردن  و شستن صورت همرو در طول روز انجام میدم اما شبا فقط میرم صورتم با صابون ضد اکنه میشورم و همین 

جدیدا دیدم میگن از کرم شب و اینا استفاده کنید ولی اخه صورت من خشک نیست و شبا حس میکنم باید صورت راحت باشع😐🤦🏻‍♀️خسته شدم بسکه یچی مالیدم ب صورتم نظر شما چیه حتما شبام کرم مرطوب کننده بزنم؟؟!!؟؟! 

Oh baby

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم محافظت از پوست خیلی لازمه . حتما رعایت کن

میدونم عزیز ولی من در طول یا همش دارم لایه بردار میزنم یا مرطوب کننده 

ولی خب اگر شبام لازم باشه میزنم فقط مسدود نمیکنه منافذو؟

Oh baby

من چون هروز دوش میگیرم و معمولا هم شب یا غروب میرم نیاز نیس بشورم پوستمو . فقط ی ذره آب رسان میزنم در حدی ک خیلی چرب نشه با روغن کرچک یا نارگیلم اطراف چشمم و مژه هام میزنم میخابم منم هرقد با خودم کلنجار رفتم اعتقادی ب این روتین پوستی و اینا ندارم خواهر شوهرم ی مدت خیلی استفاده میکرد پوستش پر جوش شد بخاطرش رفت متخصص پوست مو

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
کرم  شب زیادمهم نیس واقعا ولی منظورت اینه که شبادیگه مرطوب کننده نمی زنی فقط می شوری صورتتو؟

اوهوم صدتا کار رو پوستم میکنم در طول روز ولی شب صورتمو که میشورم بعد میبینم خیلی خشک نیست دیگه کاری نمیکنم باید بکنم ینی؟؟؟؟ 😕

Oh baby