2777
2789
عنوان

شوهراتونو به چی عادت دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 19 پست

انقدر قدردان هم هستیم و محبت و مهربونی و احترام بهم و به خانواده هامون داریم که در هم انگار امیخته شدیم

خداروشکر نه اویزون هم هستیم نه بی تفاوت به هم

در کنار همیم همیشه

فقط همسرم طفلک خیلی نسبت به من روحیه ی شکننده ای داره.خدایی نکرده من برام اتفاقی بیوفته یا مریص بشم خیلی زود دچار استرس میشه

برای همین کرونای من جلوی چشمم پیر شد.شاید هم چون داداشش رو از دست داده با کرونا مزید بر علت باشه

اما احترام و محبت بی داد میکنه تو رابطه ی خوب

و اینکه حتما طرفین باید تایمی رو برای خودشون و تنهایی شون داشته باشن.چسب هم نباشن دائم

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قول خودش بايد دكمشو بزنم تا خابش ببره بايد حتما كنارش باشم و نوازشش كنم تا خوابش ببره 

تنهايي هم غذا نميخوره هر وقت بخوام برم جاي غذا ميپزم همه چي هم اماده ميكنم فقط بايد بريزه بخوره ولي وقتي بر ميگردم همه چي دست نخوردس بعد ميگه حالا كه اومدي بيا بأهم بخوريم 

تو اين هيجده سال زندگي يه بار تنها رفتم مسافرت اونم تو ترمينال  گريه كرررررد بچه هام از گريه شوهرم بغض كرده بودن 

از قوی بودن خسته ام دلم یک شانه میخواهد که بی خیال همه ی دنیا به آن تکیه کنم و دلتنگی هایم را ببارم