دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
چند روز صبح کن بی بی بزن یا برو آزمایش خیالت راحت بشه ولی من باشم یک هفته صبر میکنم بعد میرم آزمایش تا منفی شد نخوره تو ذوقم که خودم اینجوری کردم صبر کردم بی بی مثبت شد بعد رفتم ازمایش
چه حس بدیه خدایی از طرفی میگم پریود بشم خیالم جمع شه از طرف دیگه ام میگم خدا کنه باردار باشم ب ...
تو چقدر منی منم میگم اگه بچه نیست پریود بشم حداقل بلا تکلیفی نمونم
از یه طرف هم منتظر معجزه خدا
باید چند روز از موعد بگذره من خودم روز پریودیم همه دردارو داشتم بعد قطع میشد تا دو روز ولی پر ...
من علائم پریودم زیاد نیست هر ماه فقط یه کم کمر درد و پا درد و عصبانیت شدید
که همشون رفته
من تخمکگذاری ام بیست سیکلم شد منم فقط روز نوزدهم و بیستم و بیست و دوم سیکلم اقدام داشتم به نظرم الان زوده
تو چقدر منی منم میگم اگه بچه نیست پریود بشم حداقل بلا تکلیفی نمونم از یه طرف هم منتظر معجزه خ ...
ان شالله که باردار باشی عزیزم😍 من یه پسر ۶ ساله دارم برا دومی اقدام کردم اما این ماه خیلی استرسم داشتم شایدم از اون باشه نمیدونم والا .خدایا مارو از این بلاتکلیفی در بیار🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
من اینطوری بودم باردار بودم انشالله که بارداری عزیزم چند روز دیگه بی بی چک بزن
من ترشح هم زیاد شده مایل به زرد شده