2777
2789
عنوان

ینی واقعا باردار نیستم🥺؟

260 بازدید | 18 پست

سلام ،،، بنظرتون باردارم،؟؟؟؟؟من 3 روز پیش باید پریود میشدم ولی خب هیچ علائمی ندارم همیشه 10 روز قبلش سینه هام حساس میشد.

چون پلی کیستیکم حتی ماهایی ک تاریخ پریودم عوض میشدم توی همون تاریخ قبلی علائمم شروع میشد ، چن روز پیش 3 روز لکه بینی داشتم ، تخمدان سمت راستم تیر میکشید، وسطای غذا خوردن و بعدشم حالت تهوع میگیرم وسطش ک حالت تهوع میگیرم ب زور غذا میخورم ،صب با حالت تهوع شدید از خواب بیدار میشم ولی بالا نمیارم،دیروز یخورده یجای گرم وایستادم صورتم زرد شدو حس میکردم دارم بالا میارم ولی بازم بالا نیاوردم،پایین شکمم دردهای عجیب داره 😕 امروز ک سه روز از موعدم گذشته بی بی چک زدم منفی شد😭 ینی زود زدم؟

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید زود زدی عزیزم ممکنه باردار باشی چن روز دیگ وایسا باز بیبی بزن

اصن وقتی دیدم منفی شد از همچی ناامید شدم درسته ناخواسته بود ولی من میخواستمش😔

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

چند روز دیگه امتحان کن دوباره 

معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم

شاید زود زدی عزیزم انشالله که زود زود مادر میشی 

من هم دو ماه پریود نشدم( البته طبیعی هستش ) 

حالت تهوع دارم 

گر گرفتگی بدن 

ولی حامله نیستم 

تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ،تو خیالت راحت !میروم از قلبت .

اسی ببخشید ولی واقعا توهم زدی انقد بهش فکر کردی این همه علائم داری وگرنه اینهمه علایم باهم ظاهر نمیشه و برای حالت تهوع هم خیلی زوده . منم ماه سوم اقدام از این توهما زده بودم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

انشاالله که باردار باشی عزیزم 

منتظرم تاپیک باردار بودنت رو بزنی

زود زدی فدات شم 

چند روز دیگه صبر کن گلم 

منو ساقی جونم با هم دیگه خواهریم😍سلامتی همه خواهرا راستی ۳ ماه دیگه خاله میشممممممم😍تیکر بارداری خواهرمه
تلقین نمیکنی یه وقت؟  کرونا نداری؟ معده ت مشکل نداره؟

ن اتفاقا بیخیال بودم ن کرونا هم ندارم

معدم مشکل داره ولی این مث هیچ کدوم از بارای قبل نیس بعد من خیلی رعایت میکنم بخاطر معدم

ممکنه زود زده باشی و ممکنه هم باردار نباشی،در هر حال بهترین زمان زدن بی بی چک 7تا10روز بعد تاخیر در پریوده.چند روز دیگه صبر کن اگه پریود نشدی مجدد بی بی چک بزن انشاالله که باردار باشی گلم.

ی وقتا بی بی نشون نمیده 

ولی بنظرم امید نبند و بی خیال باش بذار ی هفته بگذره پری نشد بی بی بزن 

من ماه پیش ۹ روز دیرتر شدم بی بی هم زدم منفی شد بعد پری قدم رنجه فرمود اومد 

واسه همین میگم بی خیال باش چیزی که قرار باش اتفاق بیوفته میوفته 

ن اتفاقا بیخیال بودم ن کرونا هم ندارم معدم مشکل داره ولی این مث هیچ کدوم از بارای قبل نیس بعد من خی ...

من ماه پیش یعتی هر علائمی بگی داشتم ولی با ۹ روز دیرکرد پری اومد

واسه همین میگم علائم همش چرته