2777
2789

توروخدا فقط ۳۰به بالا باشه بتونه درکم کنه نظردرست وحسابی بده اخه اگرتایپیک کنم یکی ازاشناها بخونه قشنگ انقد تابلو جریان زندگی من میفهمه 

عزیزم موضوع مشکلتو بگو که کسی که تجربه شو داره بیاد این چه مدل تاپیکیه دیگه 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید طرفت بدونه مشکلت چیه بعد درخواست دوستی بده 

هیچ کس توی همه چیز با تجربه و دانا نیست هرکسی یه تخصصی داره 😅

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
شوهرش قبلا زن طلاق داده باشه

امیدوارم کسی کمک کنه اینطوری کسی وارد تاپیکت نمیشه اگر کمک میخوایی واقعا همین که گفتی رو بذار عنوان تاپیکت یه جدید بزن