2777
2789
عنوان

آیا مردی که میگه زنمو نمیخام از ته دلش میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 46 پست

بستگی به شوهرت داره ،،خودت شوهرت رو میشناسی بهتر،،،

بعضی مردا از روی عصبانیت و لج بازی و تلافی میگن ،،،،،

بعضی ها هم دیگه متنفر میشن از طرف ،،چون غرورشون شکسته و ابروشون پیش همه رفته 

بعضی ها واقعا دیگه طرف رو دوست ندارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترها رو واسطه کن برای پیش قدم شدن شوهرت ازهرکسی حرف شنوی داره و قبولش داره از اونا بخواه باهاش حرف بزنن بچه اتم خیلی کوچیکه توام که شوهرت رو دوس داری نذاربیشترفاصله بیفته بینتون حتما باخانواده ات حرف بزن آرومشون کن که وساطت کن آشتی کنید 

معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم

دیگه توهم باید کوتاه بیای نمیشع هیچ شرطی هم نذاره بیاد دنبالت بهش زنگ بزن از دلش دربیاز غرور تو این جا فقط زندگی ات رو خراب میکنه 

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
چرا نمخوادت؟ مشکلش چیه؟ سر ظاهر ؟ اخلاق؟

مشکل اینه من کارمندم برای خودم پس انداز میکنم طلا میخرم ماشین میخرم میگه من با تو آینده ندارم تو نمیزاری صاحب هیچی بشم حقوقش۲۵۰۰ آخه میخاد به چی برسه با این حقوق بخدا من ۶ تومن دارم دقیق ۳ تومنشو برا خرجای خونه خرج میکنم انتظار داره ماشین میخرم اسم اون بکنم

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )
بستگی به شوهرت داره ،،خودت شوهرت رو میشناسی بهتر،،، بعضی مردا از روی عصبانیت و لج بازی و تلافی م ...

مال من غرورش شکسته و آبروش رفته 

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )
مشکل اینه من کارمندم برای خودم پس انداز میکنم طلا میخرم ماشین میخرم میگه من با تو آینده ندارم تو نمی ...

خیلی رو پولت حساب کرده

تاپیک قبلم گفتی گفته مهریه اترو ببخش 

به جای اینکه خودش دنبال کار وشغل بهتر باشه

میخواد تامینش کنی

مگه شوگر مامی  هستی شما

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
مشکل اینه من کارمندم برای خودم پس انداز میکنم طلا میخرم ماشین میخرم میگه من با تو آینده ندارم تو نمی ...

پس شما خرج خونرو میدی واسه همین خوشی زده زیره دلش گلم کار خوبی مکنی ب اسمش نمکنی داره بت زور مگه اصلا کوتاه نیا از این ببدم نزار بفهمه چیزی برا خودت مخری ب خصوص طلا و اینا بحثتونم نمیشه دگ

جیییییییییییییییغ این کاربری دس سه نفره                                         لیدی پوآرو ها هی نگین چرا تاپیکا مرتبط نیس  
وای خدا من شوهرم داره هوو میاره واسم نرفتم ،البته نمیتونستم برم پسرم 7 سالشه الان طبقه پایین خونه خو ...

هوو چرا برو گیس های دختره رو بکن

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام