2777
2789
عنوان

کرونا بعداز زدن دوز دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 35 پست

بله پدرم دوز دومم زد گرفت ریشون ۴۰ درصد درگیر شد حالش وحشتناک بد بود ۱۰ کیلو کم کرد تو ی ماه با تزریق ۵ تا رمدیسیور رو به بهبود دارن میرن

البت ک باید استراحت کنه ک بابای من نمتونه دلش میگیره پامیشه ازجاش میره لب پنجره میشینه بیرونو نگاه میکنه تو حیاتو میشوره و...

آزاده باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوز اول زدم 

اهوازیم 

دهه شصتو میزنن

دوز دومو نزدم هنوز 

ولی کرونا گرفتم

چند وقت بعداز خوبشدنم میتونم دوز دومو بزنم؟

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

عمه من کرونا داشت واکسن زد حالش بد شده بود الان خداروشکر خوب شده

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
اکسیژن روچندباشه خوبه؟

اکسیژن 

اکسیژن عدد بالای ۹۳ برای اکسیژن طبیعی بدن مد نظر قرار می‌گیرد، اگر پایین‌تر از این عدد و تا مرز ۸۹ باشد، حالت هشدار است و اگر پایین‌تر از ۸۹ باشد، فرد باید بستری شود.

سه هفتع

سه هفته بعد بهبودی ؟

یا بعدابتلا؟

اثر گذاریش خوبه؟اثر واکسن کم نمیشه بااین همه فاصله؟

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
منم دوز اول زدم  اهوازیم  دهه شصتو میزنن دوز دومو نزدم هنوز  ولی کرونا گرفتم چند ...

شش هفته به.بعد

الهم عجل لولیک الفرج امین و اهورا گل پسرهای مامان                 خدایا ممنونم بابت تمام نعمت.هایت