2777
2789
عنوان

خواستگار بیبی فیس

200 بازدید | 15 پست

دوستان خواستگارم بیبی فیسه، با این که شیش سال بزرگتره، انگار که اول راهنماییه و هفت هشت سال کوچیکتره ، ولی فرد خوبیه ایراد خاصی تا اینجا درش ندیدم که البته جلسه دوم بود ، من کاملا به سنم میخورم و وقتی به آینده فکر میکنم میترسم بهم نخوریم کلا و بعد دو تا بچه کلا شبیه مادرش بشم و خب مردا اکثریت ظاهر خانم براشون مهمه! چیکار کنم ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میترسم بگم بعدا خودشون یا خونواده یهو این سایت رو ببینم متوجه شن ناراحت شن ، میشه بعدش تاپیک رو حذف ...

ببین اگه سنت کمه نگران نباش اصلا.اصلا اینطور نیست یکی بزای پیر شی و...به هیکلت و پوستت که برسی حتی پنجاه سالشم خوب نشون میده..

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊
ببین اگه سنت کمه نگران نباش اصلا.اصلا اینطور نیست یکی بزای پیر شی و...به هیکلت و پوستت که برسی حتی پ ...

حتی این که سن بنده خدا شبیه بچه های اول دوم راهنماییه؟ هیکلشون ریزس و قد خیلی بلندی ندارن و صورت بدون مو ، مسلما چند سال دیگ من بشه ۴۵ سالم انگار بچه من هستن 

حتی این که سن بنده خدا شبیه بچه های اول دوم راهنماییه؟ هیکلشون ریزس و قد خیلی بلندی ندارن و صورت بدو ...

اگه کیس خوبیه رد نکن.ببین این بره هرکی هم بیاد یه ایرادی داره که قابل هضم نیست

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊